Idylliske Engø Gård søker Kjøkkensjef

Idylliske Engø Gård søker Kjøkkensjef

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kjøkkensjef
Arbeidsgiver:
Engø Gård AS
Sted:
TJØME
Søknadsfrist:
22.10.2019

Engø Gård søker kjøkkensjef til en av Norges beste restauranter og hotell, i fantastiske omgivelser på Tjøme. Engø Gård har vært kjent for mat og vin i god harmoni i snart 20 år, og vi utvikler oss kontinuerlig innen fine-dining konseptet.

Som kjøkkensjef på Engø Gård vil du være ansvarlig for at Engøs gode renommé ivaretas og videreføres. Du har hovedansvaret for at gjestenes forventninger til maten på Engø Gård blir innfridd med fokus på kvalitet og service. På Engø Gård er vi opptatt av at alle måltider skal holde høy standard. Både frokost, lunsj, afternoon tea og middag skal serveres med fokus på den ypperste kvalitet.

På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Vi setter vår stolthet i at maten skal være lokalprodusert, og samarbeider med lokale bønder og foredler i all hovedsak råvarene selv. På Engø Gård holder vi både sauer og har bikuber til honningproduksjon, i tillegg til at vi dyrker egne poteter, frukt og grønnsaker. Det har de senere årene blitt lagt betydelige ressurser i oppgradering av både kjøkken og øvrige fasiliteter på Engø, og i løpet av det kommende året vil hele gården ha fått et betydelig løft.

Hovedansvarsområder:
 

  • Hovedansvarlig for kjøkkenet og sørger for at det alltid leveres mat av høyeste kvalitet, både til frokost, lunsj og middag.
  • Planlegging og utvikling av sesongbaserte menyer
  • Utvikling og oppfølging av personalet og oppsett av vaktlister
  • Ansvarlig for budsjett, innkjøp, lagerbeholdning og varetelling
  • Hovedkontakten med leverandører og oppfølging av disse

Kvalifikasjoner:
 

  • Faglig dyktig og dedikert kjøkkensjef med et øye for detaljer og innbydende anretning
  • En dyktig leder og motivator som holder hodet kaldt i hektiske stunder
  • God erfaring med innkjøp og økonomistyring, kan analysere resultater og eventuelt korrigere lønnsomhet via timestyring, innkjøp og kostnadskontroll. 
  • Bred kunnskap om mat og vin, og holder deg på eget initiativ oppdatert på utvikling og trender på feltet
  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
 

  • Positiv, strukturert og kvalitetsbevisst leder med naturlig autoritet som evner å bygge sterke, dedikerte team
  • Lidenskapelig opptatt av mat, og behersker å kombinere høy servicegrad og kreativitet med god økonomisk styring.

Engø Gård tilbyr:
 

  • Spennende erfaring ved et av Norges ledende hotell og restauranter, i fantastiske omgivelser på idylliske Tjøme
  • Muligheten til å jobbe med et faglig sterkt og dedikert team med store ambisjoner på vegne av våre gjester
  • En allsidig jobb hvor ingen dager er like. Vi har spennende arrangementer som tema-kvelder, Winemakers Dinner og konserter året rundt, samt a la carte servering og brylluper
  • Vi kan være behjelpelig med bolig, om du kommer langveis fra
  • Konkurransedyktige betingelser og stor fleksibilitet utenom høysesong

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14 / e-post: al@capus.no eller Researcher Malene Tunold på tlf: 93 28 02 95 / e-post: mt@capus.no.

For mer informasjon om Engø Gård, besøk www.engo.no
 

Om abeidsgiveren

Engø Gård Hotel & Restaurant ligger i naturskjønne omgivelser på Tjøme i Vestfold fylke i Norge. Hotellet har 49 rom, restaurant, selskapslokaler i 3 forskjellige bygg, konferansefasiliteter og et idyllisk badehus. Engø Gård er stolt medlem av De Historiske Hotell & Spisesteder, en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Service og kvalitet er nøkkelord på Engø Gård. Med stil og kvalitet i små og store detaljer skal våre gjester kunne finne fred og ro i vår godt bevarte Tjøme idyll, langt borte fra stress og mas, omgitt av en service som det er satt mye inn på å utvikle og opprettholde.

Vi er et ungt, dynamisk team med stor faglig kompetanse og lysten til å være blant toppen av gastronomi i Norge!

Vår visjon er å skape en komplett opplevelse for alle sanser, for hver gjest, hver dag.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu
Partner