Løsningsarkitekt Betaling & Finansielle tjenester

Løsningsarkitekt Betaling & Finansielle tjenester

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Løsningsarkitekt Betaling & Finansielle tjenester
Arbeidsgiver:
Elkjøp Nordic AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
ASAP

Vi i Elkjøp liker å utforske ny teknologi og har et av de sterkeste (og hyggeligste) tekniske fagmiljøene innenfor retail i Norge. I løpet av de neste tre årene vil vi foreta betydelige investeringer i ny teknologi og flytte til cloud for alle deler av virksomheten. Endring skjer på alle nivåer, fra butikksystemer og online til logistikk og supply chain. Vi beveger oss raskt som selskap, med en sterk prestasjonskultur, korte beslutningsveier og faglig sterke medarbeidere, og føler at dette er viktige grunner til at vi er nummer én innenfor forbrukerelektronikk i Norden.

 

Solution Architect Payment & Financing

Våre kunder ønsker seg attraktive og fleksible betalings- og finansieringstjenester. Vi har store ambisjoner for å utvikle dette området videre og vi ønsker nå å styrke vår IT kompetanse og kapasitet for å tilby våre kunder de mest attraktive løsningene.

 

Løsningsarkitekten vil ha det tekniske ansvaret for produktområdet og vil jobbe tett sammen med produkteier for å forvalte krav til løpende utvikling av ny funksjonalitet og gjøre tiltak for å sikre gode og attraktive kundeopplevelser. Stillingen krever god kommersiell forståelse for å kunne skape et bærekraftig og fleksibelt teknisk design.

 

I denne rollen vil du få muligheten til å:

 • Skape nye finansierings- og betalingsløsninger fra start til slutt
 • Påvirke vår strategi, vurdering av behov og utfordringer, samt skape tekniske løsninger som innfrir våre kunders krav og ønsker
 • Ta en sentral posisjon i å opprettholde Elkjøp Nordic sin posisjon som ledende aktør i Norden
 • Å jobbe i et innovativt og banebrytende miljø med svært høy kompetanse

 

Vi ser etter deg som:

 • Har kompetanse innenfor området finansiering og betaling
 • Har erfaring med teknisk design og realisering av finansierings- og betalingsløsninger
 • Har erfaring med å lede tekniske leveranser gjennom prosjekt eller produktteam
 • Har relevant teknisk bakgrunn
 • Evner å både jobbe strategisk og strukturert mot fremtidige mål og med å realisere raske leveranser av delmål
 • Er både pragmatisk og nytenkende
 • Har erfaring fra å bygge plattformtjenester som eksponeres for ulike konsumerende kundeinteraksjoner 

 

Elkjøp Nordic tilbyr en ansvarsfull og selvstendig stilling med internasjonalt nettverk og faglig ansvar. Vi tilbyr muligheten til å vokse i et fartsfylt selskap med solide verdier og et flott arbeidsklima. Bransjen vår endrer seg raskt, og vi er i en ledende posisjon med fokus på mennesker som hjørnesteinen i strategien vår. Med store drømmer, engasjement og hardt arbeid kan du nå langt – fordi vi elsker å tilby muligheter til de som fortjener det.

 

Hos oss vil du få opplæring skreddersydd til din rolle, og vi tilbyr en konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale og spennende karrieremuligheter. Kontoret har base i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, og vårt eget treningsstudio, og en lang liste med ansattfordeler som for eksempel gunstige priser på produktene vi selger og gode forsikringsordninger.

 

På vårt nye hovedkontor i Nydalen vil du være en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø. Hos oss møter du kunnskapsrike kollegaer og et selskap som har ressurser til å sette ambisiøse planer ut i livet. Miljøet preges også av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi gjør. Din oppgave blir, sammen med andre, å gjøre våre interne og eksterne kunder 100 prosent fornøyde hver dag. Kulturen vår er viktig for oss, og det er viktig at du også kan identifisere deg med våre kjerneverdier; ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen vår, og oppfordrer derfor alle til å søke uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn etc.

 

Vær oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i rekrutteringsprosessen, og at vi også utfører en bakgrunnssjekk på den vi ønsker å ansette. Synes du dette høres spennende og utfordrende ut? Vi gleder oss til å motta søknaden din! 

Om arbeidsgiveren

Elkjøp Nordic AS er Skandinavias ledende omnichannel-forhandler av forbrukerelektronikk og opererer i alle de nordiske landene, med en omsetning på 42 milliarder kroner i regnskapsåret 2019/20. Hos oss finner du 10.000 engasjerte ansatte fordelt på mer enn 400 forskjellige lokasjoner i våre markeder. På vårt nordiske hovedkontor er vi cirka 380 personer i forskjellige spesialiserte funksjoner som jobber kontinuerlig for å støtte våre kolleger i de nordiske landene.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Seniorrådgiver