Ønsker du å jobbe med programvareutvikling for et av Norges ledende leverandører av samhandlingsløsninger i Ålesund?

Ønsker du å jobbe med programvareutvikling for et av Norges ledende leverandører av samhandlingsløsninger i Ålesund?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior utvikler
Arbeidsgiver:
Invo
Sted:
ÅLESUND
Søknadsfrist:
Snarest

Invo AS er et av Norges ledende kompetansemiljø innen Microsoft Azure Platform og Sharepoint. Vi tilbyr samhandlingsverktøyer som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen for brukerne. 

Vi søker nå en initiativrik senior utvikler med bred erfaring, gjerne fra ulike teknologier, som vil utfordre teamet og bidra til videre utvikling og vekst på vårt hovedkontor i Ålesund.

 

Arbeidsoppgaver   

  • Utvikling i .Net, .Net Core og C#  
  • Utvikling i JavaScript/TypeScript (Knockout, Angular m.m)  
  • Utvikle og utvide Azure applikasjoner (MVC, Web API) og vår bruk av Microsoft Azure Platform 
  • Strategi i forbindelse med bruk av skytjenester, eks. bruk av AI/ML 
  • Forbedringer og videreutvikling av arkitektur og design 
  • Jobbe kombinert med utvikling av egne applikasjoner og kundeoppdrag  

 

I Invo er vi opptatt av å hele veien ta i bruk ny teknologi for å forbedre våre løsninger, og dermed er vi opptatt av at du skal være initiativrik, sterk faglig og være en pådriver som påvirker omgivelsene til videre utvikling.  

Det blir gitt gode muligheter for faglig utvikling og kompetanseheving i et team bestående av erfarne og dyktige medarbeidere. 

 

Bakgrunn/Kompetanse   

  • Bachelor/Master nivå, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning  
  • Minst 4 år relevant erfaring
  • Erfaring med bruk av Microsoft rammeverk er en fordel, men ikke et krav. 
  • Erfaring fra ulike teknologier er en fordel

 

Invo er et selskap som har spesialisert seg på utvikling av standard applikasjoner og løsninger. Vi har hovedkontoret i Ålesund Breivika (utvikling, prosjektledelse og administrasjon) og et kontor i Oslo (salg, marked og prosjektledelse). 

Våre løsninger bygger på Office 365, MS SharePoint og aktiv bruk av Azure. Våre kunder er spredt ut over ulike bransjer, som viser vår styrke og fleksibilitet. Vår allsidige kunnskap er svært viktig for kunden. 

Vi ser nå frem til å få på plass en senior ressurs i teamet som vil ta en sentral rolle både faglig og miljømessig.  

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf 91 13 14 14/e-post al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf 99 42 83 81/e-post is@capus.no. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad.

Om arbeidsgiveren

Invo AS er Microsoft ISV Gold Partner og har Norges ledende kompetansemiljø på SharePoint. Invo utvikler standard programvare som er integrert med Microsoft og gjennom kontinuerlig innovasjon er selskapet godt posisjonert for videre vekst. Det som gjør oss unike er vår loggklient, Invo Move. Med Invo Move har man en loggklient integrert med MS SharePoint / Office 365 som forenkler lagring av selskapsinformasjon. Invo Move gir brukerne full tilgang til MS SharePoint og One Drive for business direkte fra Outlook.

Fokus er å levere brukervennlige løsninger innenfor ulike forretningsområder og bransjer. Selskapet har en differensiert kundeportefølje som gir store synergier ved utvikling av programvaren. I Invo AS etterstreber man å jobbe tett med kundene for å få innspill og ideer til ny og forbedret funksjonalitet. Selskapet har kultur for læring og et system for kompetansedeling. Med denne kunnskapen bistår man kundene med fokus er å levere løsninger for samhandling.

Selskapet hadde i 2018 en samlet omsetning på NOK 24 og 21 ansatte fordelt på hovedkontor i Breivika i Ålesund, og salgskontor i Oslo.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu
Partner