Prosjektleder for 24SevenOffice!

Prosjektleder for 24SevenOffice!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder/Konsulent
Arbeidgiver:
24SEVENOFFICE NORWAY AS
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Løst
Vi søker nå en Prosjektleder som elsker å hjelpe kunder. Vi tror du har noen års erfaring med prosjektstyring/ledelse og implementering av CRM- og/eller ERP-systemer. Du har god erfaring med kundekontakt og trives med å avdekke kunders behov og hjelpe dem i sin drift av 24SevenOffice sine løsninger.
For oss er det en bonus om du har en økonomisk bakgrunn og kan funksjonell IT, men det aller viktigste er at du er god på prosjektledelse.

Hvis du blir Prosjektleder hos oss kan vi tilby deg muligheten til å jobbe med komplekse prosesser og kunder som en del av en energisk og faglig sterk avdeling. Du vil kunne bli en del av vår internasjonale organisasjon med en kultur som preges av tillit og nysgjerrighet.
Vi vil at du skal kunne gjøre jobben din best mulig, under de vilkårene du trives best med. Derfor legger vi til rette for at du kan skape din egen hverdag, der du kan variere mellom å benytte deg av våre kontorer eller jobbe fra ditt eget hjem.

Hvis du kjenner deg igjen i denne kompetansen eller mener du kan gjøre en god jobb på disse oppgavene ønsker vi at du legger inn en søknad. 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Senior Rådgiver: Tom Erik Øverbø på tlf: 92 08 86 86/e-post: tomerik.overbo@capus.no

Om arbeidsgiveren

Med modige, nysgjerrige og tillitsfulle ansatte startet vi opp 24SevenOffice i Porsgrunn i 1997. Da bestemte vi oss for å gjøre noe ingen hadde gjort før oss: vi startet utviklingen av det som skulle bli Europas første skybaserte forretningssystem! Vi har gått fra å være en liten gjeng på ett kontor, til en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige og USA. I dag jobber over 150 ansatte med å styrke våre 59 000 kunder for fremtiden og vi har høye ambisjoner for videre vekst. Nå er vi på jakt etter deg som har lyst til å fortsette din karriere hos oss, som Prosjektleder.

Våre konsulenter

Arne Henning Underdal-Loktu
Partner