Regnskap Norge søker Tech – Lead

Regnskap Norge søker Tech – Lead

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Tech - Lead
Arbeidsgiver:
Regnskap Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
28.09.2020

Teknologi og innovasjon er to sterke drivere for utviklingen i regnskapsbransjen. Innen disse områdene jobber Regnskap Norge for medlemmene i to dimensjoner; hva teknologi og innovasjon betyr for medlemsbedriftene og bransjen, og hvordan vi bruker teknologi og innovasjon for å utvikle foreningen til det beste for medlemmene. 

Regnskap Norge søker nå en Tech – Lead 
 
Vi søker etter deg som har opparbeidet deg god erfaring som utvikler, gjerne Full-Stack. Vi jobber i et rent Microsoft miljø og har en «alt i skyen» policy. 
 
Som tech-lead vil du jobbe tett med våre underleverandører, for tiden Creuna, Skill, Oseberg Solutions, Intility og Decisive og deres teknologieksperter. 
 
Typiske oppgaver du som Tech-Lead vil ha er: 

  • Planlegging og operasjonalisering av roadmaps 
  • Estimering og budsjettering 
  • Prosjektledelse 
  • Releaseansvarlig
  • Mindre utviklingsoppgaver Front-End og Back-End 
  • Videreutvikle DevOps tankegangen i Regnskap Norge 
  • Delta i planlegging av system- og integrasjonsarkitektur

 
Kvalifikasjoner 

  • Du har relevant utdannelse på høyskole-/universitetsnivå  
  • Noen års erfaring som utvikler

 
Personlige egenskaper 
 
Vi ser etter en ambisiøs Tech-Lead som er klar for nye utfordringer og ønsker å ta del i den teknologiske utviklingen i Regnskap Norge. Du er nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet. Samt forstår samspillet mellom teknologi, mennesker og samfunn. Du bør ha gode mellommenneskelige ferdigheter, så vel som samarbeids- og kommunikasjonsevner. 
 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Jonas Rambæk på tlf: 932 42 133/e-post jonas.rambaek@capus.no eller prosjektkoordinator Kamilla Skaret Gustu på tlf: 976 81 690/e-post: kamilla.gustu@capus.no  

Om arbeidsgiveren

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge, og jobber for at regnskapsføreren blir sett på som hele Norges økonomisjef i bedriftenes økonomiske hverdag. Vi skal gjennom vårt arbeid se fremover i tid, vurdere konsekvenser av teknologier og innovasjoner, teste ut konsepter, for så å dele erfaringene fra det vi ser med medlemsbedriftene og andre interessenter. De teknologiske områdene vi har spesielt søkelys på er; kunstig intelligens, blockchain, kryptovaluta, elektronisk fakturering, standardisering av dataformater, plattformisering, IT-sikkerhet og beredskap, betalingsdirektivet, effektive integrasjoner, offentlig digital infrastruktur (Difi, Altinn, Skattedirektoratet mfl) og teknologiske aspekter ved personopplysningsloven. Regnskap Norge deltar også aktivt i regelverksutforming med våre teknologiske perspektiver, eksempelvis med regnskapsførerloven, bokføringsloven, kassasystemlova, merverdiavgiftsloven mv. Vi jobber tett på systemleverandører til bransjen gjennom Regnskap Norge IT-forum, og vi jobber aktivt med å forsterke brukerperspektivet i systemutviklingen.

Våre konsulenter

Kamilla Skaret Gustu
Prosjektkoordinator