Senior Business Consultant til ledende kompetansemiljø innen eCommerce!

Senior Business Consultant til ledende kompetansemiljø innen eCommerce!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Business Consultant
Arbeidgiver:
Columbus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst
Columbus er et globalt IT-konsulentselskap med over 2000 ansatte, og ekspertene våre maksimerer og sikrer fremtiden til din bedrift gjennom å muliggjøre digital transformasjon. Columbus opplever stor suksess i Norge innen vårt forretningsområde Commerce, med de mest spennende prosjektene i Norge, som konkurrentene våre bare kan drømme om. Nå girer vi opp ytterligere for å kunne møte den økende etterspørselen og søker derfor etter en Senior Business Consultant med god kunnskap om teknologi og forretningsprosesser.

Hvem er Columbus?
Columbus har et godt rykte innenfor IT-bransjen og du vil få mulighet til å arbeide med flere spennende prosjekt hos våre kunder. I Columbus legger vi vekt på teamarbeid og har et spennende og godt samarbeidsklima. Rollen innebærer frihet under ansvar med stor grad av fleksibilitet. Arbeidsplass vil være på vårt hovedkontor med sentral beliggenhet i Oslo i Barcode ved Oslo S eller ved vårt kontor i Tønsberg.

Hvem er du?
For å lykkes er det viktig at du forstår kundens behov og samtidig kan grave seg ned i detaljene for å skrive gode spesifikasjoner. Riktig person driver seg selv fremover og ser løsninger i stedet for problemer. Du bør like utfordringer og håndtere flere baller i luften samtidig. Vi ser for oss at du har en strukturert tilnærming til ditt arbeid, er effektiv og målbevisst.

Du evner å sette seg inn i komplekse problemstillinger og se hvordan dette kan løses med standard programvare, integrasjoner eller spesialtilpasninger. Vi ser etter en lagspiller som liker å jobbe i team og bygger relasjoner på flere nivåer hos kundene. For å lykkes er det viktig at du ta ansvar og leverer arbeid du er stolt av.

Arbeidsoppgaver:
  • Som konsulent for våre kunder vil du jobbe med alt fra analyse og løsningsdesign, til spesifikasjon og dokumentasjon, samt rådgivning innen metoder og markedstrender.
  • Du vil drive testing og opplæring i prosjekter
  • Til tider drive koordinering, være del-prosjektleder og Scrum master
  • Ved tjenestesalg forventes det at du ser muligheter for seg selv og andre konsulenter
Kvalifikasjoner:
  • Relevant Høgskole- / Universitetsutdannelse, med minimum Bachelorgrad
  • Minimum 5 års relevant erfaring som fra Retail og eCommerce
  • Teknisk bakgrunn og erfaring med webteknologi er nødvendig
  • Snakke og skrive flytende både på norsk og engelsk

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post:  arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Molly Undall på tlf: 46 84 73 08/e-post: Molly.undall@capus.no

Om arbeidsgiveren

Columbus er eksperter på å skape vekst gjennom innsikt i kundenes atferd og gi en sømløs opplevelse når de samhandler på sine digitale kanaler. Med vår bransjedekkende erfaring innen B2B og kompleks B2C, skiller vi oss ut i markedet, og gjør Columbus til den ledende partneren i Norden når det kommer til digitalt salg. Vi hjelper våre kunder med design og implementasjon av førsteklasses løsninger i henhold til bransjespesifikke behov slik at det fulle potensialet til din digitale virksomhet frigjøres.

Våre konsulenter