Systemansvarlig hos Unilabs!

Systemansvarlig hos Unilabs!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Systemansvarlig
Arbeidsgiver:
Unilabs Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Vi ser nå etter en samarbeidsvillig, engasjerende og løsningsorientert systemansvarlig for våre laboratorieinformasjonssystemer (LIS), som evner til å se muligheter til forbedringer av våre løsninger. Du har erfaring med å drifte informasjonssystemer (gjerne CGM Analytix) og har en god forståelse av informasjonssikkerhet, spesielt hvordan man skal finne den rette balansen av sikkerhet og brukervennlighet.

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, og et inspirerende arbeidsmiljø hvor du er en del av et nordisk IT-team. Selv om jobben vi gjør i Unilabs er utrolig viktig, vet vi at livet handler om mer enn jobb, derfor legger vi til rette for fleksible arbeidstider og ferieordninger.

I rollen som systemansvarlig vil din jobb være å sikre at Unilabs sine IT-systemer fungerer som de skal. Din arbeidshverdag vil være stabil, men også varierende, og vil blant annet bestå av vedlikehold og konfigurasjon av integrasjoner med laboratorieinstrumenter, dialog med leverandørene, analysekonfigurasjoner for instrumentene i LIS, konfigurere rapportmoduler og meldingsflyt, og aktivt delta med din IT-kompetanse i utviklingsprosjekter internt og eksternt.

Arbeidssted er Silurveien 2B, 0380 Oslo. Hjemmekontor etter avtale.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i  Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Senior Rådgiver: Tom Erik Øverbø på tlf: 92 08 86 86/e-post: tomerik.overbo@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Unilabs er en av Norges ledende leverandører av radiologi og laboratoriemedisin, og inngår i Unilabs konsernet. Vi er rundt 400 ansatte og våre medisinske spesialister er blant de fremste i landet. Våre tjenester kjennetegnes av høy kvalitet, sikkerhet og service, som ved siden av topp moderne utstyr bidrar til å skape trygghet for både pasienter og medarbeidere. De største yrkesgruppene er biomedisinske analytikere, radiografer og leger med spesialistkompetanse innen radiologi eller laboratoriemedisin. Å jobbe hos Unilabs innebærer å se viktigheten av at arbeidet vårt ikke bare handler om å produsere testresultater. Vi gir korrekte og nyttige svar til våre pasienter og helsepersonell, og på denne måten kan arbeidet vårt bidra til å endre livet til det bedre. Dette er noe vi ser på som et fantastisk privilegium og verdt å jobbe for.

Våre konsulenter

Arne Henning Underdal-Loktu
Partner
Søk på stillingen