Unilabs vokser og søker ny Senior Rådgiver – Teknologi

Unilabs vokser og søker ny Senior Rådgiver – Teknologi

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Rådgiver Teknologi
Arbeidsgiver:
Unilabs Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Vi søker nå en engasjert, løsningsorientert og analytisk anlagt Rådgiver/Seniorrådgiver tech, som kan ruste våre digitale løsninger for morgendagens utfordringer. Våre kunder er avhengig av systemer som fungerer til enhver tid for å rekvirere analyseresultater innenfor medisinsk biokjemi, medisinsk mikrobiologi og patologi. Svarene vi produserer er av avgjørende betydning for pasientenes liv og helse.

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, og et inspirerende arbeidsmiljø hvor du er en del av et nordisk IT-team. Selv om jobben vi gjør i Unilabs er utrolig viktig, vet vi at livet handler om mer enn jobb, derfor legger vi til rette for fleksible arbeidstider og ferieordninger.

Som Rådgiver på teknologi vil din jobb være å sørge for smidig drift og videreutvikling av Unilabs teknologi. Dette vil innebære å gjøre metodisk feilsøking, daglig følge opp 2. linjehenvendelser og teknisk support, følge opp eksterne leverandører, utvikle testprosedyrer og generelt være et IT-teknisk fyrtårn i vår labvirksomhet. Dette her og mye mer vil være en del av din arbeidshverdag.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Tom Erik Øverbø tlf: 92 08 86 86/epost: tomerik.overbo@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Unilabs er en av Norges ledende leverandører av radiologi og laboratoriemedisin, og inngår i Unilabs konsernet. Vi er rundt 400 ansatte og våre medisinske spesialister er blant de fremste i landet. Våre tjenester kjennetegnes av høy kvalitet, sikkerhet og service, som ved siden av topp moderne utstyr bidrar til å skape trygghet for både pasienter og medarbeidere. De største yrkesgruppene er biomedisinske analytikere, radiografer og leger med spesialistkompetanse innen radiologi eller laboratoriemedisin. Å jobbe hos Unilabs innebærer å se viktigheten av at arbeidet vårt ikke bare handler om å produsere testresultater. Vi gir korrekte og nyttige svar til våre pasienter og helsepersonell, og på denne måten kan arbeidet vårt bidra til å endre livet til det bedre. Dette er noe vi ser på som et fantastisk privilegium og verdt å jobbe for.

Våre konsulenter

Søk på stillingen