Vår nye prosjektleder skal sikre fremtidens mobilnett!

Vår nye prosjektleder skal sikre fremtidens mobilnett!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder 5G
Arbeidgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt
I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene flerfoldige hos oss.   
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Eltel har vært med på utrulling av 2G, 3G og 4G - og nå bygger vi 5G for fullt. Nettopp 5G blir et viktig satsningsområde for Eltel i de kommende årene, og dette er et forretningsområde vi hittil bare har sett begynnelsen på. For å styrke vår gjennomføringskraft og styringsevne, samt ivareta våre kunders interesser, oppretter vi nå en egen region hvor vi samler prosjektene og kompetansen innen mobil og 5G: Eltel Mobile Roll Out.
Til Mobile Roll Out leter vi etter flere prosjektledere for 5G utbyggingen.
Våre prosjektledere skal sørge for at prosjekter innenfor mobilutbygging planlegges og gjennomføres effektivt, og i tråd med våre mål for sikkerhet, økonomi og kvalitet.
Prosjektlederne har ansvar for prosjektporteføljen i regionen Mobile Roll Out fra start til slutt, og vil være sterkt involvert i avdelingens totale produksjon og drift.

Vi ser etter en dyktig kollega som med stort engasjement og entusiasme skal være prosjektleder for utbygging av mobilnettet. Du vil jobbe i et dynamisk team som sammen skal drive prosjektene våre fremover.
Er du en god relasjonsbygger, har evne til langsiktig planlegging, og kan vise til gode resultater innenfor prosjektledelse – så søker vi deg!
  
Arbeidsoppgaver
Prosjektlederne vil ha ansvar for å lede prosjekter fra oppstart til ferdigstilt prosjekt og sikre at prosjektet produserer innenfor avtalt tid, kostnad og kvalitet i henhold til avtale.  

Du vil også:
 • Utføre prosjekter i henhold til Eltel Prosjektstyringsmetodikk, gjennom å benytte malverk og støtteverktøy
 • Utarbeide prosjektplaner i samsvar med prosjektklassifisering som dekker milepæler, teknisk planlegging, kvalitetskrav og ressursplanlegging
 • Benytte rapporteringsprosedyrer, budsjetter, kostnadsoppfølging, prognose og økonomiske KPI’er i samsvar med Eltel Prosjektstyringsmetodikk
 • Identifisere muligheter og risiko og jobbe aktivt med disse i de ulike fasene
 • Identifisere og administrer endringer og krav i prosjektet
 • Etterleve Eltels HMS-krav i prosjektet
 • Sørge for at prosjektleveransen er utført i henhold til selskapets forretningsmodell
Du vil også ha det overordnede ansvaret for å sikre at alle som har en interesse i prosjektet blir fortløpende orientert.


Kvalifikasjoner
Vi ser etter deg som har:
 • 2-4 års erfaring med ledelse av prosjekter
 • Relevant høyere utdannelse, lang erfaring fra telekom/IKT/elektro eller lignende kan kompensere for manglende utdanning
 • Tilleggsutdannelse innen prosjektledelse er en fordel 
 • Erfaring med økonomioppfølging
 • God teknisk forståelse og interesse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 • Kunnskap om og etterlevelse av kontraktsforpliktelser og eskaleringsprosedyrer for tvister.

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er resultatdrevet og som forstår de forretningsmessige målene, og strever etter å produsere resultater. I tillegg ser vi gjerne at du er:
 • En relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner 
 • Selvgående og tar initiativ
 • Løsningsorientert og ser muligheter  
 • Flink til å motivere og lede andre, samt har evnen til å stille krav og ta ansvar
 • Systematisk og strukturert  

Vi tilbyr
Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører for deres viktigste satsningsområde, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg! 
 
Søknadsfrist: Snarest
 
For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe (991 60 110) eller Ida Kristiansen (452 82 258).

 

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.
Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

Våre konsulenter