Vi leter etter Salgsleder til et av Oslos største meglerkontor

Vi leter etter Salgsleder til et av Oslos største meglerkontor
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Salgsleder
Arbeidsgiver:
Park Eiendomsmegling AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
I rollen som Salgsleder skal du lede, coache og følge opp over 15 meglere i et av Oslos største meglerkontor. Her tilbys det gode muligheter for å vokse i tråd med kontorets utvikling. Som leder forventes det at du går foran med et godt eksempel ved å levere gode resultater. Vi søker deg som er proaktiv, har god kommersiell forståelse og høy faglig integritet. Du har solid kompetanse i eiendomsfaget, og trives med å hjelpe kolleger til å bli gode menneskekjennere, gode selgere og habile brukere av våre digitale støttesystem og kundeportal. Du ser på deg selv som en kompetent og engasjert veileder og motivator med høy arbeidskapasitet og gjennomføringskraft. Som Salgsleder bør du være positiv og glad i å få andre til å lykkes, like å jobbe i team og jage etter utvikling.

Du er utdannet eiendomsmegler selv, og har solid bransjekunnskap. Noen års arbeidserfaring som eiendomsmegler vektlegges. Arbeidet forutsetter interesse for og kompetanse om eiendomsbransjen. Videre er du dyktig til å engasjere, motivere og støtte kollegaer. Ditt mål er at de skal bli den beste utgaven av seg selv og levere høy kvalitet i alle ledd. Det er en fordel at du har kompetanse innenfor tidligere salgsledelse, men ikke et krav. Vi ser gjerne at du kan vise til gode salgsresultater.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver Tom Erik Øverbø på 92088686.

Om arbeidsgiveren

Privatmegleren er et av landets største meglerforetak. Vår strategi er å rekruttere de beste meglerne og la dem gjennomføre en mer omfattende meglertjeneste enn konkurrentene. Privatmegleren PARK består av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Vårt meglerteam har erfaringen, kompetansen og verktøyet som vi ser som de viktigste forutsetningene for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon i boligmarkedet. Eiendomsmassen vår består av alle typer eiendommer som ligger sentralt på Oslo Vest.

Våre konsulenter

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent