Vi søker en selvstendig HR Manager med entusiasme og breddekompetanse!

Vi søker en selvstendig HR Manager med entusiasme og breddekompetanse!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR Manager
Arbeidsgiver:
Skala AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi søker en erfaren og selvstendig HR Manager som skal ha ansvar for HR og lønn. Har du noen års erfaring med operativ HR, gjerne fra mindre eller mellomstore selskap? Evner du å jobbe strategisk og langsiktig, samtidig som du får unna de operative oppgavene raskt og effektivt? Da er det kanskje nettopp deg vi ser etter!

Parallelt med denne prosessen rekrutterer Skala AS en Lønns- og HR medarbeider, som skal ha ansvar for lønnskjøring og håndtere administrative oppgaver knyttet til lønn og HR i Skala. Vår nye HR Manager vil få personalansvar for denne rollen. 

Hva går jobbe ut på?

 • Rekruttering og Onboarding A-Å
 • Ansvar for lønnskjøring (ikke utførende), inkludert personalansvar for en medarbeider i 80 % stilling
 • Leder- og medarbeiderstøtte
 • Iverksette tiltak og prosesser knyttet til organisasjons- og kompetanseutvikling
 • Ansvar for HMS ved Skalas kontorlokaler, inkl. Verneorganisasjonen
 • Sikre gjennomføring og oppfølging av medarbeiderundersøkelser
 • Leder- og kompetanseutviklingstiltak
 • Planlegge og gjennomføre organisasjonsendringer og –tilpasninger
 • Sikre gjennomføring av lokale forhandlinger og årlige lønnsoppgjør
 • Håndtere arbeidsrettslige spørsmål og dokumentasjon
 • GDPR
 • Hovedansvarlig for leverandører av digitale HR-system og –tjenester
 • HR-støtte til Skalas datterselskap

 Hvem er du?

Du har erfaring fra tilsvarende rolle, og har generelt bred operativ erfaring innen HR. Du er gjerne sertifisert i et kartleggingsverktøy, og har kjennskap til rekrutteringsplattformen ReachMee. Erfaring med digitale verktøy i form av superbruker/admin-roller er en fordel, i tillegg til kunnskap om relevante lovverk. Utdanning innen HR/Ledelse er en fordel.

For å trives i rollen må du like å være operativ og utførende, samt ha god struktur da oppgavene er mange og allsidige. Du må kunne ta ballen når det kreves, og kjenne deg igjen i egenskapene selvstendighet og gjennomføringsevne. Du vil være Skalas eneste HR-ekspert og må kunne lede prosesser og gjennomføre utviklingstiltak, være en rådgiver for ledere og medarbeidere, samt etablere gode relasjoner til Skalas leverandører innfor HR-området.

Hva kan vi tilby?

Skala er et spennende selskap i utvikling og endring. For HR innebærer dette en reise med utviklingsmuligheter både faglig og personlig. Du vil få en bred og god plattform å bygge videre på i din HR-karriere, samt muligheten til å etablere og utvikle et team på to som vil ha en nøkkelrolle i Skala.

Etter hvert som kontorene åpner igjen kan vi tilby fine lokaler og et sosialt miljø på Helsfyr. Stillingen rapporterer til daglig leder.   

Høres dette spennende ut? Send oss din CV og en kort søknad snarest. Ta kontakt med vår rekrutteringspartner i Capus ved Steinar Nilsen (991 00 436) eller Kamilla Gustu (976 81 690) dersom du har spørsmål. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Skala utgjør Norges største og bredeste fagmiljø innen prosessteknologi og driftsstøtte til norsk matindustri. Vår jobb er å gjøre norsk matproduksjon mer bærekraftig, mer effektiv og mer konkurransedyktig.

Skala AS består av fem heleide datterselskaper; Skala Maskon AS, Skala Robotech AS, Skala Fabrikk AS, Forberg International AS og Skala Foodtech APS (Danmark). Skala Gruppen omsetter for ca. 600 mill kroner årlig og vi er totalt 200 motiverte ansatte. Skala AS hovedkontor er på Helsfyr i Oslo og øvrige kontorer ligger på Klepp utenfor Stavanger og i Trondheim.

Våre konsulenter

Kamilla Skaret Gustu
Rådgiver Research og Analyse