Videreutvikling innen controlling i store konsern

Videreutvikling innen controlling i store konsern

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Controller
Arbeidsgiver:
Capus Financials AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader vurderes fortløpende

Vi søker flere kandidater som kan tre inn og fylle sentrale stillinger under kortere og lengre oppdrag eller faste stillinger hos anerkjente oppdragsgivere i Oslo-området. 

Vi jobber spesifikt med stillinger innenfor denne fagkretsen og kan jevnlig tilby kvalifiserte oppdrag og faste stillinger hos attraktive oppdragsgivere. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg som ønsker å utvikle deg videre sammen med oss i Capus Financials og våre oppdragsgivere.

Vi søker deg:
Som kanskje jobber med regnskap eller revisjon og ser nå at tiden er inne for utvikle deg videre som controller. Som type må du være faglig interessert, pålitelig og serviceminded. Jobber du allerede som controller og vurderer å bytte jobb vil vi gjerne snakke med deg også.

Send oss din CV og fortell litt om deg og din bakgrunn. Vi er også interessert å vite mer om hva du ønsker å jobbe med i fremtiden, slik at vi kan hjelpe deg å finne drømmejobben din!

I disse rollene vil arbeidsoppgavene blant annet være:

  • Rapportering, analyser og prognoser
  • Månedsrapportering
  • Intern rapportering, samt bidra til effektivisering av økonomiprosesser
  • Bidra med løpende økonomisk innsikt og beslutningsstøtte
  • Utarbeide og fortolke analytiske data

 

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker en person med høyere utdannelse innen økonomi/regnskap/revisjon. Du har gjerne erfaring fra for eksempel revisjon, controlling, regnskap eller finansiell rapportering. Nyutdannede med relevant fagkombinasjon oppfordres også til å søke. God regnskapsforståelse og gode Excel-kunnskaper er et klart pluss. Som person er du positiv, samvittighetsfull og samarbeidsorientert, med evne til å arbeide strukturert, takle tidspress og med gode analytiske evner.

Vi kan tilby midlertidige konsulentoppdrag for de som ønsker det eller faste stillinger internt i Capus eller hos våre oppdragsgivere.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller søk stillingen direkte. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Om arbeidsgiveren

Capus Financials AS tilbyr kvalifiserte konsulenter jevnlige oppdrag for kortere eller lengre perioder. Vi har en stor portefølje med konsulenter som er klare for oppdrag på kort varsel for våre oppdragsgivere.
Vi kan bistå din organisasjon med konsulenter innen finans, økonomi og regnskap. Våre erfarne konsulenter har spisskompetanse på oppdrag som for eksempel Business Controller, Finance Controller, Group Controller, Regnskapssjef, og Lønnsansvarlig. Vi løser også oppdrag innen konsernregnskap, system-utfordringer samt lederstillinger.
Capus Financials er en sikker og profesjonell partner innen konsulentformidling og sammen med våre gode kolleger i Capus har vi gjennom mange år utviklet en svært god rekrutteringsmetodikk.

Våre konsulenter

Jan Kaare Dynestøl
Daglig leder - Capus Financials
Søk på stillingen