Vil du bidra til å skape økt kundeverdi gjennom datadrevne beslutninger?

Vil du bidra til å skape økt kundeverdi gjennom datadrevne beslutninger?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Ansvarlig kundeutvikling ice
Arbeidsgiver:
LYSE TELE AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse
Lyse Tele søker en initiativrik og engasjert person som vil bli ansvarlig for kundeutvikling i ice. Den rette kandidaten er genuint opptatt av gode kundeopplevelser, økt mersalg, og trigges av høy avkastning på gode aktiviteter mot egen kundebase. Vår nye initiativrike medarbeider vil jobbe tett med flere avdelinger, slik at vi er proaktive og leverer de beste kundeopplevelsene gjennom hele kundens livssyklus.

Du vil være ansvarlig for å planlegge, forberede og implementere en kundelivssyklus-strategi for ulike segmenter og kanaler i vår kundebase. Målet er å skape de beste kundeopplevelsene, overvåke og optimalisere opplevelsen for ulike kundegrupper for å sikre god kundelønnsomhet og langsiktige relasjoner med kundene våre.

Ansvarsområder:
 • Utvikle og videreutvikle automatisert og triggerbasert kundedialog gjennom viktige faser av kundelivsløpet
 • Bruke segmenteringsmodeller for å tilpasse budskap og kanal for kommunikasjon, slik at vi alltid er relevante 
 • Skape de beste kundeopplevelsene, og til enhver tid overvåke hva som må optimaliseres mot de ulike kundegruppene for å skape god kundelønnsomhet og en langsiktig relasjon med våre kunder
 • Sikre at aktiviteter er basert på innsikt og effektmåling slik at vi hele tiden vet om det gir verdi og hva denne verdien er
Kvalifikasjoner:
 • Høyere utdanning innenfor kommunikasjon, markedsføring eller økonomi
 • Minst 2 års relevant arbeidserfaring innen customer lifecycle management; retention og churn
 • Erfaring og kompetanse innen verdiøkende salg og tjenester mot eksisterende kunder i et omni channel-perspektiv
 • Trigges av innsikt- og resultatanalyse for innovasjon og være i forkant av behov i kundemarkedet
 • Genuin faglig interesse, nysgjerrig og i forkant av den faglige utviklingen innenfor mersalg og kundeopplevelse
Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er selvgående og allsidig, og som har erfaring fra en organisasjon der innsiktsdrevet markedsføring og marketing automation har stått i sentrum. Du har et digitalt og analytisk hode, og klarer å benytte datadreven innsikt til å konkludere og ta strategiske beslutninger knyttet til kundereisen og kundeaktiviteter. Samtidig som at du har god forretningsforståelse og forståelse for kundebehov i digitale flater. For å lykkes i rollen må du være en lagspiller som trives svært godt med å jobbe i team og med tverrfaglige samarbeid.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
 • Vi er glad i teknologi, men enda mer i folk og de gode opplevelsene, så hos oss setter vi folk over fag.
 • Vi vet at det er kultur som driver forretning. Folk som vil skape ting som driver samfunnet – lokalt, nasjonalt og, hvorfor ikke, globalt - fremover.
 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • En rekke fordeler som firmahytter både på fjellet og ved sjøen, bedriftsidrettslag og subsidiert trening, sosiale sammenkomster, ekstra fridager og
  andre gode velferdstiltak
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter
 • Ekte, ujålete folk du kan stole på og som bare får ting til å funke, uansett.
Arbeidsplass: Nydalen, Oslo
Søknadsfrist: Snarest

For å bli vurdert til stillingen må du laste opp søknad og CV via Capus sin søkeportal RecMan, vi tar ikke imot søknader og CV-er på mail.

Om arbeidsgiveren

ice er en del av det norske energi og telekomkonsernet Lyse AS. Konsernet er heleid av 14 kommuner i Sør-Rogaland og Lyses verdiskaping går tilbake til fellesskapet. Helt siden ice lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere. Gjennom de første syv årene som mobiloperatør gikk vi fra én kunde og én mobilmast, til over 900 000 kunder. Vi er stolte av at mobilnettet vårt har blitt rangert på 16. plass i verden når vi måler mobilopplevelse i Tutelas Global State of Mobile Experience Report (2021). ice ble våren 2022 en del av Lyse-konsernet og fra våren 2024 er Altibox, ice og NiceMobil samlet i én felles organisasjon: Lyse Tele AS.

Lyse Tele er en av de største og ledende infrastruktur- og teletjenesteleverandører i Norge og forvalter de nasjonale produktmerkevarene Altibox, ice og NiceMobil. Lyse besitter svært moderne og landsdekkende digital infrastruktur, og har nå like stor andel av 5G-frekvensene som den største aktøren i markedet. Vår målsetning er å rulle ut 5G over hele landet for både mobiltelefoni og trådløst bredbånd. For kundene vil dette bety økt valgfrihet og bedre kundeopplevelser.

Våre konsulenter

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse

Søk på stillingen