Vil du jobbe som KAM hos et av Norges ledende telekomentreprenører?

Vil du jobbe som KAM hos et av Norges ledende telekomentreprenører?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Key Account Manager
Arbeidsgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
26.01.21

Ønsker du å jobbe med strategisk salg og kundeoppfølging av nasjonale og regionale kunder?
 
Som KAM i Eltel vil du få ansvar for oppfølging av flere av selskapet prioriterte nasjonale og regionale kunder. Du vil også få jobbe med salg til nye kunder og gjennomføre store og betydelige anbudsprosesser. Vi ser etter deg som er selvgående og fremoverlent, med gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper. For å lykkes ser vi for oss at du jobber strukturert og ser forretningsmuligheten Eltel kan tilby potensielle og eksisterende kunder. Stillingen rapporterer til Sales Manager.  
 
Ansvarsområder  

– Oppfølging av selskapets prioriterte kunder 

  • Oppfølging av flere prioriterte nasjonale og regionale kunder 
  • Single-Point-Of-Contact for prioriterte kunder 
  • Opprettholde kundeforhold og utvikle de forretningsmessige mulighetene

– Salg og Salgsledelse 

  • Koordinere salgs- og markedsaktiviteter mot ledere i regionen  
  • Salg til nye kunder og mersalg til eksisterende kunder 
  • Ansvarlig for utvikling og implementering av salgsmål, samt strategier mot definerte segmenter 
  • Strategisk kommunikasjon med potensielle kunder, med fokus på å dekke deres forretningsmessige og tekniske behov 

– Prosjektledelse for anbud 

  • Utarbeidelse og kvalitetssikring av anbudsprosesser 
  • Vedlikehold og forbedring av salg og tilbudsmaler og -rutiner 
  • Delta i prising og kalkulering av tjenester og produkter i samarbeid med regionens fageksperter 

  
Er dette deg? 
Vi ser etter deg som har relevant bakgrunn fra telecom, elektro, infrastruktur el., og forstår vår verdikjede. For å lykkes ser vi for oss at du har erfaring fra større anbudsprosesser, gjerne fra offentlig sektor og har god kjennskap til strategisk salg og kundeoppfølging. For å oppnå suksess i denne rollen bør du ha forståelse for langsiktig salgs- og relasjonsarbeid, i tillegg til økonomi og forretningsforståelse.  
 
Vi tilbyr 
Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver med konkurransedyktige betingelser for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende telekomentreprenører, og vil bli en del av et godt faglig og kollegialt miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og har svært gode pensjons- og forsikringsordninger. 
 
Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001. 
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av tjenester innen el- og telekommunikasjonsnettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2019 omsatte Eltel for 1,1 mrd euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 6 000. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm. I Norge er vi ca 1 000 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei i Oslo.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu
Partner