Vil du være med å lede utrullingen av det nye 5G nettet? Vi leter etter en avdelingsleder mobil utbygging

Vil du være med å lede utrullingen av det nye 5G nettet? Vi leter etter en avdelingsleder mobil utbygging
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder mobil utbygging
Arbeidgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst
I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene flerfoldige hos oss.   
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Eltel har vært med på utrulling av 2G, 3G og 4G - og nå bygger vi 5G for fullt. Nettopp 5G blir et viktig satsningsområde for Eltel i de kommende årene, og dette er et forretningsområde vi hittil bare har sett begynnelsen på. For å styrke vår gjennomføringskraft og styringsevne, samt ivareta våre kunders interesser, oppretter vi nå en egen region hvor vi samler prosjektene og kompetansen innen mobil og 5G: Eltel Mobile Roll Out.
Vår nye Avdelingsleder skal proaktivt sikre at avdelingen leverer utbyggingsprosjekter effektivt med høy kvalitet, samt bidra til utvikling og forbedringer som støtter strategien vår. Avdelingslederen vil også være ansvarlig for å bygge og utvikle teamet og dets medarbeidere, samt å sikre riktig kapasitet, kompetanse, og sammensetning.

Vi ser derfor etter en dyktig kollega som med stort engasjement og entusiasme skal være Avdelingsleder for utbygging av 5G i mobilnettet. Du vil jobbe i et dynamisk team som sammen skal drive prosjektene våre fremover. Du vil jobbe tett med og rapportere til regionleder. Er du en god relasjonsbygger som brenner for fagfeltet, søker vi deg!


Arbeidsoppgaver:
 • Sørge for at avdelingen leverer på økonomisk resultat og mål, samt sikre god økonomistyring
 • Legge til rette for effektiv bemanningsplanlegging og ressursbruk
 • Sikre leveranse, etterlevelse og optimalisering av avtaler og prosjekter
 • Ha ansvar for å realisere avdelingens målsetninger
 • Følge opp kvalitet og HMS i avdelingen, og aktivt arbeide for et godt arbeidsmiljø
 • Sikre kompetanse og videreutvikling i egen avdeling, og gjennomføre mål- og utviklingssamtaler med medarbeiderne

Kvalifikasjoner:
 • Relevant teknisk kompetanse og ledererfaring, gjerne fra telecom/elektro og/eller teknisk infrastruktur
 • Relevant høyere utdanning – gjerne innen fagområdet
 • God økonomisk forståelse og erfaring innenfor økonomistyring
 • God drift- og kontraktforståelse samt erfaring med forretningsutvikling
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 

Vi søker deg som:
 • Er en relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner 
 • Har erfaring med å planlegge og gjennomføre tekniske prosjekter
 • Er systematisk og strukturert
 • Er løsningsorientert og handler på eget initiativ  
 • Er flink til å motivere og lede andre, samt har evnen til å stille krav og ta ansvar

Vi tilbyr:
Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører for deres viktigste satsningsområde, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse på som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg! 
 
Søknadsfrist: Snarest 

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner.
I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

Våre konsulenter