Rebecca Vatnar

Rebecca Vatnar

Rådgiver
+47 473 43 087
rebecca.vatnar@capus.no

Rebecca er rådgiver innen research og analyse i Capus, og jobber mye med searchoppdrag for privat og offentlig sektor. Dette gjør henne sterk på analyse og metodikk. Som konsulent oppleves Rebecca som profesjonell, engasjert og imøtekommende. Ved møtet med et nytt oppdrag jobber hun for å få en god oversikt over organisasjonen og kandidatmarkedet slik at hun kan planlegge prosessen på en god måte for å møte kundens tidsskjema.

Rebecca har de fire siste årene arbeidet med search etter kandidater innen IT og teknologi for en rekke offentlige og private virksomheter. Hun har rekruttert ledere og spesialister til store virksomheter med betydelig kompleksitet, blant annet Politiet, Power, Felleskjøpet, Entur, Statens pensjonskassse og Red Hat. Hun har opparbeidet seg god kjennskap til kandidatmarkedet for IT-stillinger over hele landet.

Ettersom en rekke av oppdragene hun har arbeidet med er for offentlige virksomheter, har Rebecca god kunnskap om de særlige reglene for rekruttering i offentlig sektor, og de krav det er til dokumentasjon, prosess og unntak fra offentlig søkerliste.

Stillingskategorier Rebecca rekrutterer til er blant annet:

  • CEO
  • CFO
  • Prosjektleder
  • Solution Architect
  • Enterprise Architect
  • Konsulentsjef
  • Diverse utviklere
ARBEIDSERFARING

2022- d.d     Research Manager – Capus AS

2020-2022  Tech Researcher – Dfind

2018-2020   Staffing and Recruitment Assistant – Academic Work

UTDANNING

2020-2022  Master i Digital Business Systems, Høgskolen Kristiania

2017-2020   Bachelor i HR og Personalledelse, Høgskolen Kristiania

SERTIFISERINGER

Rebecca er sertifisert i DNVs standard for rekrutteringspersonell. I tillegg er hun sertifisert på AONs testmetodikk som er godkjent og sertifisert av DNV.

Våre konsulenter

Nathalie Backer Smulders

Partner

Erling Lampe

Partner