På utkikk etter en ny kollega eller en ny jobb?

Kickstart høsten med å hanke inn de beste kandidatene eller kapre de mest spennende stillingene i markedet!

  • Dato publisert: 15.08.2023

Sommeren har vært lang. Mange har vært i tenkeboksen og er nå på utkikk etter nye utfordringer. Etter en lengre tid borte fra kontoret, opplever mange at nåværende jobb gjør det vanskeligere å stå opp om morningen. Slik skal det ikke være. Mulighetene er mange for deg som søker en ny hverdag med spennende utfordringer, støttende kollegaer og en bratt læringskurve. Da må du våge å åpne en ny dør.  

For andre begynner høsten på leit etter nye kollegaer. Vi i Capus er klare for å hjelpe deg og ditt selskap til å finne de beste kandidatene til den ledige jobben. Som et av Norges ledende rekrutteringsbyrå har vi mange dyktige rådgivere med lang erfaring fra rekruttering av ledere, mellomledere og fagspesialister. Det siste året har vi rekruttert til over 500 stillinger, og snakket med over 11 000 kandidater. Vi har derfor et omfattende kontaktnettverk for å finne din neste kollega! 

Vi har svært mange spennende stillinger ute på vår hjemmeside Capus.no, som vi anbefaler deg å ta en titt på! La høsten komme. Vi tar oss av dine utfordringer. 

Ta kontakt med oss i Capus for en uforpliktende prat, både som kandidat eller kunde. Vi elsker nye utfordringer og setter rett person på oppdraget – ut fra nettopp dine behov.  

Vi snakkes!