Medvind Assistanse søker Controller

Medvind Assistanse søker Controller
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Controller
Arbeidsgiver:
Medvind assistanse AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Mads Lyngen

Rådgiver
Medvind Assistanse er leverandør av brukerstyrt personlig assistanse. Vårt mål er å være den beste leverandøren av BPA (brukerstyrt personlig assistanse) i Norge. BPA skiller seg ut fra de tradisjonelle assistenttjenestene ved at brukeren selv bestemmer hvordan assistansen skal være.

Vi er en av de raskeste voksende aktørene på markedet, og har siden oppstarten i 2020 vokst fra 0 til ca. 850 ansatte med kontorer i Oslo, Ålesund, Haugesund, Trondheim, Narvik og Tromsø. I forbindelse med veksten er vi ute etter å styrke vårt finansielle miljø, og ser nå etter en Controller.

Som Controller i Medvind Assistanse vil du gjennom en variert hverdag ha økonomioppfølgning fra A-Å. Økonomifunksjonen i selskapet er svært viktig for videre vekst og utvikling, og følgelig vil denne rollen ha en sentral posisjon i forretningsutviklingen. Du vil fungere som en støtte for drift og marked, samt daglig leder. Arbeidsoppgavene vil være varierte og du vil jobbe med ulike økonomiske analyser, budsjettarbeid, oppfølgning av kunder og leverandører, arbeid rundt måneds- og årsavslutning mm. I stillingen vil du delta direkte i forhandlinger -og rapportere til konsernspiss og styret.

Vi ser etter deg som har jobbet noen år innenfor revisjon, regnskap, controlling eller lignende.  Du må være god analytisk, være en racer i Excel, og gjerne med erfaring fra datanalyse (Power BI eller lignende). Vi ser etter deg som tar eierskap til dine arbeidsoppgaver og som evner å jobbe selvstendig.

I Medvind Assistanse er vi opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. Vi er en flat organisasjon der alle skal bli hørt. Det er viktig at våre ansatte balanserer jobb og fritid på en fornuftig måte og vi skryter av at vi har et sosialt miljø med stor takhøyde.

På Oslokontoret kan vi også skilte med en rullende E-kjendis, som man vil få gleden av å bli kjent med.

Søkere vil bli behandlet fortløpende!

Hvis du syns dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg! Ta gjerne kontakt med Mads Eskedal Lyngen på tlf. 481 71 861 (Capus AS) eller Christian Fredrik Aaby på tlf. 416 23 858 (Medvind Assistanse) for mer informasjon.
 

Om arbeidsgiveren

Medvind Assistanse ønsker å være den folkelige og profesjonelle leverandøren av brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Først og fremst handler BPA om friheten til å kunne ta styring over ditt eget liv, og hvordan du vil ha din hverdag.
Medvind Assistanse har som mål at alle personer med funksjonsvariasjoner som har rett til BPA skal få det!

Våre konsulenter

Mads Lyngen

Rådgiver