Sykehuspartner søker Programleder for Plattform til STIM

Sykehuspartner søker Programleder for Plattform til STIM
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Programleder Plattform STIM
Arbeidgiver:
SYKEHUSPARTNER HF
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Sykehuspartner søker Programleder for Plattform til STIM

Programlederen for plattform har ansvaret for prosjekter relatert til leveranser av skyplattformer i STIM programmet. Dette inkluderer testplattform og migrering til skyplattformene. Du vil være operativt ansvarlig for at prosjektene innenfor plattformområdet leverer iht prosjektenes mandat og effekter.
Du vil være ansvarlig for at prosjektene følger metoder og krav fra felles fagområder og utnytter disse til å sikre god prosjektgjennomføring. Det er viktig at du er et eskaleringspunkt og er ansvarlig for å sikre et godt samarbeid mellom prosjekteiere og prosjektledere.
Det er også vesentlig at prosjektenes gevinster kommuniseres og du vil ha styringsmyndighet overfor prosjekter i hvert programområde og har ansvar for godt samarbeid med prosjekteierne. Vi ser gjerne at du er en drivende person som foreslår nye prosjekter overfor programleder og -eier.

Noen viktige kvalifikasjoner 
  • Ledelse, Program- og prosjektledererfaring fra større, komplekse organisasjoner, gjerne innen IKT.
  • God økonomiforståelse innen prosjektfinansiering og -rapportering.
  • Erfaring med å ivareta komplekse avhengigheter mellom prosjekter i programmet, med eksterne prosjekter og overfor linjeorganisasjonen.
  • Ha god kunnskap om program- og prosjektmetodikk (MSP/PRINCE2/Prosjektveiviseren).
  • God forståelse for moderne IT-infrastruktur. Gjerne med bruk av programvaredefinert infrastruktur (IaC)
  • Erfaring med gjennomføring av prosjekter etter smidig metodikk (eks SCRUM/KANBAN) og anvende endringsledelse (PROSCI/ADKAR) som del av prosjektgjennomføringen.
  • Erfaring med anvendelse av IT4IT/ITIL4 i utvikling, drift og forvaltning av infrastruktur.
Personlige egenskaper
Vi trenger at du har meget gode samarbeidsevner og at du er en god motivator for dine kolleger. Dette gjelder også kommunikasjonsevnene dine, da det er viktig å kunne kommunisere teknologi til ikke-teknologer. Du må trives med utfordringer og tidvis stort arbeidspress. Som programleder bør du ha en strukturert tilnærming til dine arbeidsoppgaver, og du evner å være en kreativ problemløser.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en unik mulighet og utfordrende stilling i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Du vil få muligheten til å være med å understøtte fremtidens helsetjenester gjennom bruk av IKT. Hos oss vil du få interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver, gode forsikrings- og pensjonsvilkår og fleksible arbeidstidsordninger. Vi har også lokaler i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne motta en søknad fra deg!
Ta gjerne kontakt med partner Arne H. Underdal-Loktu / Arne.loktu@capus.no eller rådgiver Molly Rosenkrantz Undall / Molly.undall@capus.no dersom du har spørsmål.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner gjennomfører et større program for standardisering og modernisering av IKT- infrastrukturen i Helse Sør-Øst, internt kalt STIM. I henhold til målbildet skal programmet levere en sikker regional IKT infrastruktur som muliggjør leveranse av fleksible, effektive tjenester og innovasjon i helseforetakene. I dette programmet har vi nå behov for en Programleder for plattform, stillingen inngår i STIM programledelse.

Våre konsulenter

Molly Rosenkrantz Undall

Rådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

Rekrutteringsassistent