Har du teknisk fagutdanning eller bakgrunn innen ingeniørfag, og vil bruke den til å gjøre verden til et grønnere sted?

Har du teknisk fagutdanning eller bakgrunn innen ingeniørfag, og vil bruke den til å gjøre verden til et grønnere sted?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Ingeniør El & Automasjon
Arbeidsgiver:
ANTEC BIOGAS AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse
Antec Biogas AS jobber for å aktivt bidra til løsning på klimautfordringene og er ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon. Vi mener at teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, samtidig som vi er ydmyke for arbeidet som gjenstår for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi. Våre ansatte har en sterk fagkompetanse og er sultne på å bidra til det grønne skiftet ved hjelp av automasjon og digitalisering. Med på laget ønsker vi deg som har teknisk fagutdanning eller bakgrunn innen ingeniørfag.
Antec tilbyr et dyktig fagmiljø med engasjerte kollegaer som legger vekt på trivsel, mangfold og humor. Her får du muligheten til å jobbe for en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning, som ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn. Vi har en gründerpreget kultur som gjør at vi jobber smidig og våre ansatte får stor påvirkningskraft i hverdagen.

Selvfølgelig er alt det andre på plass også:
 • En fleksibel og variert arbeidshverdag med stor grad av frihet
 • Et sterkt fagmiljø der vi satser på intern utvikling hos de ansatte, med mulighet til å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt
 • Konkurransedyktige betingelser som reflekterer din kompetanse, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger
   
Som Ingeniør El & Automasjon blir du sentral i alt fra innledende skisser, prosjektering, konstruksjon og programmering til drift av automasjon / prosessanlegg, bestilling og kontroll av leverandører / leveranser. For å lykkes i rollen bør du ha god oversikt over viktige detaljer, og ha en naturlig evne til å prioritere egne arbeidsoppgaver. Du går aldri på kompromiss med verken kvalitet eller sikkerhet, og legger stolthet i å ha gode rutiner for oppfølging av systemene dine.

Stillingen vil rapportere til CTO.

Arbeidsoppgaver:
 • Engineering / programmering PLS- og skjermsystemer (SCADA/DCS)
 • Industriell datakommunikasjon, databasesystemer SQL, mm.
 • Engineering og prosjektering av elektro - og automasjonsanlegg
 • Oppfølging av prosjekter, leveranser og leverandører tilknyttet dine fag

Ønskede kvalifikasjoner: 
 • Fagskole eller Bachelor-grad innen Automasjon, Instrumentering eller Elektro
 • Kandidater med fagbrev som Automatiker eller Elektriker gr.L med relevant erfaring fra prosessindustrien vil være interessante
 • Relevant erfaring er ønskelig, men nyutdannede teknikere og ingeniører er også aktuelle
 • Generelt god tverrfaglig teknisk forståelse
 • Praktisk erfaring med utvikling og programmering av styringssystemer og PLS, SCADA
 • Praktisk erfaring med ingeniørverktøy som CAD, PLM o.l., også i sammenheng med skyteknologi
 • Gode IT-kunnskaper
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
   
Hvem ønsker vi oss inn på vårt team?
Til denne rollen ser vi etter deg som har teknisk interesse og forståelse. Du liker å ta initiativ og er gjerne i forkant med å se muligheter og risikoer i ditt arbeid. Vi synes det er positivt om du kan vise til erfaring fra selvstendig arbeid, og gjerne i forbindelse med komplekse problemstillinger. Du motiveres og drives av å påvirke resultatet på jobben du gjør. Vi ser på våre leverandører som samarbeidspartnere og du trives med å utvikle gode løsninger og relasjoner for langsiktige og stabile leveranser.  
Søknader vurderes fortløpende.


For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus ved Erling Lampe (991 60 110) eller Jan Rune Dimmen (994 09 622) 
 

Om arbeidsgiveren

Antec Biogas AS er en ledende EPC-leverandør av biogassanlegg basert på egenutviklet, patentert teknologi (Antecs biofilm-reaktor). Virksomheten leverer sirkulærøkonomi i praksis – anlegg som svært effektivt omdanner organisk avfall til grønn energi og gjødsel. Dette er teknologi som passer perfekt inn i EU’s ambisjoner uttrykt gjennom EU Green Deal, Fit for 55 og REPowerEU. Anlegget statsministeren åpnet på Stord tidligere i år beviser teknologien og business-caset. Potensielle kunder fra hele verden viser interesse.

Antec Biogas har et tett samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU for å forbedre den biologiske prosessen og et dyktig team av ingeniører og samarbeidspartnere for å videreutvikle prosessanlegget og biofilm-reaktoren.

Det internasjonale og grønne investeringsfondet Lightrock, det norske vekstfondet Norselab og venturekapitalmiljøet Project Sandwater ble i 2021 invitert inn som eiere for å finansiere videre vekst. Selskapet har nå mer enn 20 ansatte hvor de fleste jobber ved hovedkontoret på Skullerud i Oslo.

Våre konsulenter

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Erling Lampe

Partner