NND søker rådgiver innholdsproduksjon!

NND søker rådgiver innholdsproduksjon!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgiver innholdsproduksjon
Arbeidsgiver:
NORSK NUKLEÆR DEKOMMISJONERING
Sted:
HALDEN
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver

Vil du jobbe med kommunikasjon og bidra til et viktig samfunnsoppdrag? Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er ansvarlig for nedbyggingen av de anlegg som har blitt brukt i Norges historiske atomforskningsprogram. Det er et komplekst og viktig oppdrag som bidrar til en renere planet og et sikrere samfunn. NND er en statlig etat etablert i 2018 og er underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. NND står overfor en spennende fase og er en organisasjon i utvikling og vekst.

Brenner du for å skape godt innhold og er dreven på sosiale medier? Synes du det er spennende å jobbe med kommunikasjon i digitale flater? I sektor kommunikasjon jobber vi hver dag for at NND skal oppfattes som en trygg, troverdig og ansvarlig organisasjon. Dette gjør vi ved å samordne og sikre åpen og troverdig kommunikasjon med medarbeidere, media, departement og andre interessenter i samfunnet. Som rådgiver kommunikasjon vil du få en sentral rolle i å skape fortellingen om NND, både internt og eksternt. 

I sentrum av kommunikasjonssektorens oppgaver står arbeidet med å formidle hva NND er og hva vi gjør. Dette gjør vi blant annet gjennom å fylle NNDs kommunikasjonskanaler med relevant og oppdatert innhold. Du blir en del av en kompetent og ambisiøs kommunikasjonsavdeling som bistår med strategisk og operativ kommunikasjon. Er du en moderne kommunikator med evne til å formidle kompliserte saker på en enkel, men korrekt og spennende måte? Da ser vi frem til å motta din søknad.

Stillingen rapporterer til sektordirektør kommunikasjon.

Hva vi tilbyr 

NND er en virksomhet i stadig utvikling med et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og et viktig samfunnsoppdrag. Det er gode utviklingsmuligheter og aktuelle problemstillinger. Videre tilbyr vi:

 • Arbeid i et spennende og kunnskapsrikt fagmiljø
 • Fleksibel arbeidstid, sommer/vintertid 
 • Mulighet for hjemmekontor 
 • Ordninger for trening 
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse med bl.a. mulighet for gunstig boliglån.

Stillingen lønnes iht. Hovedtariffavtalene i staten og NNDs lønnspolitikk som rådgiver, stillingskode 1434 i lønnsspennet fra kr. 485 800,- til kr. 553 500,- etter kvalifikasjoner og ansiennitet.  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Arbeidssted er NNDs lokaler i Halden. Noe reisevirksomhet må påregnes. 

        

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du få jobbe med innhold vi publiserer gjennom å skape innhold til NNDs digitale kanaler. Videre vil du få jobbe med blant annet følgende arbeidsoppgaver: 

 • Dokumentering av eventer og aktiviteter der NND deltar
 • Bidra med kommunikasjonsarbeid inn i NNDs prosjekter
 • Overvåking av sosiale medier
 • Bistå med veiledning av lærlinger og praktikanter
 • Bidra med innholdsproduksjon ved krise- og beredskapssituasjoner
 • Bistå i annet forefallende arbeid innenfor kommunikasjonsfeltet

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning på minimum videregående nivå
 • Kurs eller sertifiseringer innenfor kommunikasjon, grafisk design eller liknende
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk (bokmål og nynorsk) og engelsk


Det er ønskelig med:

 • Relevant erfaring fra kommunikasjon innenfor lignende komplekse fagområder med høy samfunnsinteresse
 • God kjennskap om nye digitale medier og hvordan disse kan brukes på en hensiktsmessig måte for en statlig etat
 • Kjennskap om grafisk design, bilde- og videohåndtering
  

Personlige egenskaper

 • Du er kreativ og synes det er gøy å produsere kvalitetsinnhold på kommunikasjonsplattformer
 • Du er samfunnsinteressert og nysgjerrig
 • Du evner å ta ansvar for eget arbeid og er i stand til å arbeide selvstendig
 • Du ser gode løsningen innenfor eget fagområde

Personlig egnethet vil bli vektlagt.  NNDs verdier er – trygg, troverdig og ansvarlig. I vår vurdering av kandidater vil også disse kvalitetene bli vektlagt. Vi benytter bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess, og forutsetningen for ansettelse er at bakgrunnssjekken er uten anmerkninger.

NND er underlagt sikkerhetsloven og kandidaten må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres.

Andre opplysninger
 
Alle søknader behandles konfidensielt inntil søknadsfristens utløp. Deretter vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Dersom en søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Søkeren blir varslet dersom ønsket om reservasjon ikke blir tatt til følge. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten.  
 
Inkludering og mangfold er viktig for oss i NND. Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten til stillingen, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Du er velkommen til å søke på stilling hos oss uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid eller utdanning er du også velkommen til å søke hos oss.  
   
Noe for deg?  
Dersom du har spørsmål eller vil vite mer om stillingen kan du ta kontakt med sektordirektør kommunikasjon Martin Andreasson på tlf. +47 977 22 001 eller vår rekrutteringspartner Capus v/ Steinar Nilsen på tlf. +47 991 00 436 eller Sondre Kjelsrud på tlf. +47 986 52 622.  

Om arbeidsgiveren

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet

NND har en av vår tids mest komplekse samfunnsoppgaver. I 2019 ble den siste norske atomreaktoren stengt, og vår oppgave er å avvikle de norske atomanleggene og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en sikker måte. I tillegg er NND en fagetat på det nukleære området som gir uavhengige råd til regjeringen.

Gjennom å utføre jobben i henhold til internasjonal best practice og ivareta høye krav til helse, miljø og sikkerhet, er vårt mål å fullføre oppgavene på en måte som sikrer tillit i samfunnet og befolkningen.

Oppgavene er komplekse, og deler av jobben kan forventes å bli utfordrende. Virksomheten har derfor betydelig offentlig interesse og behovet for relasjonsbygging og bred medvirkning med myndigheter og andre aktører er stort.

Det er Institutt for Energiteknikk (IFE) som i dag er konsesjonsinnehaver og eier av de norske atomanleggene, men med tiden skal NND overta eierskap for atomanleggene. IFE og NND jobber allerede i dag tett sammen om å håndtere oppryddingen etter atomvirksomheten. IFE er et uavhengig forskningsinstitutt lokalisert på Kjeller og i Halden.

Våre konsulenter

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver

Steinar Nilsen
Partner