Er du motivert til å bli vår HR-leder?

Er du motivert til å bli vår HR-leder?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR-sjef
Arbeidsgiver:
Norsk Pasientskadeerstatning
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Kristine Sandstå

Partner

NPE søker ny leder for HR-området

Vi søker en erfaren og trygg leder som vil være sentral i organisasjons- og HR-utviklingen vår videre. Vi har ambisiøse mål og spennende utviklingsoppgaver foran oss.

I lederstillingen får du ansvaret for å videreutvikle HR-området i NPE, og for daglig ledelse av HR-avdelingen som består av åtte dyktige medarbeidere. Avdelingen har ansvar for operativ og strategisk HR og lønn, i tillegg til byggforvaltning og driftsoppgaver.

Det er viktig at du er dyktig til å involvere, delegere og skape resultater sammen med andre. Du er analytisk og evner å tenke overordnet, og vil samtidig være engasjert i den daglige driften i avdelingen.

Som HR-sjef rapporterer du til direktøren og inngår i hennes ledergruppe. 

Av viktige arbeidsoppgaver du vil bli ansvarlig for, er blant annet:

  • Videreutvikle HR-området som en strategisk funksjon i NPE og profesjonalisere avdelingens leveranser. NPE står foran viktige utviklingsoppgaver som å innføre nye digitale systemer, utarbeide ny strategi og plan for kompetanseutvikling
  • Videreutvikle samarbeidet med resten av virksomheten; ledere, medarbeiderne og fagforeninger/vernetjenesten
  • Områder som personal- og lønnspolitikk, rekrutteringsstrategier, arbeidsrett, HMS og organisasjonsutvikling
  • Gi råd og støtte til ledere i omstillings- og utviklingsprosesser og i håndtering av personalsaker
  • Følge opp lover, regelverk og avtaler
  • Videreutvikle personaladministrative systemer
  • Løpende oppgaver innen HR-området
  • Resultat- og budsjettansvar for avdelingen, inkl. fordeling, prioritering og oppfølging av saker og personalledelse

Kvalifikasjoner

  • Du har relevant høyere utdanning, gjerne innen organisasjon og ledelse
  • Du har relevant ledererfaring med personalansvar, gjerne fra en tilsvarende rolle
  • Du har bred HR-faglig kompetanse 

Det er også ønskelig at:

  • Du har kjennskap til og kunnskap om offentlig sektor og statlig avtaleverk
  • Du har erfaring fra endrings- og omstillingsprosesser

Personlige egenskaper

  • Du liker å lede, inspisere og utvikle andre
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du er engasjert, løsningsorientert og endringsvillig
  • Du trives med å lede strategiske og operative prosesser parallelt

Vi tilbyr

Du får en spennende lederjobb i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Hos oss får du utfordrende oppgaver, ansvar og faglige utfordringer. Du får anledning til å utvikle avdelingen og deg selv som leder videre.

Stillingen lønnes som (1060) avdelingsdirektør i lønnsspennet mellom 850 000 – 1 000 000 kroner brutto per år i full stilling ut ifra en vurdering av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vi tilbyr medlemskap i Statens pensjonskasse, sommertid/vintertid, fleksibel arbeidstid, trening i arbeidstiden, sentrale og trivelige lokaler på Majorstua med nærhet til alle kollektivtilbud.   

Viktig informasjon
NPE ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene her.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i søknaden dersom de har funksjonsnedsettelse eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

I samsvar med offentligloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.

Søknad sendes digitalt via vår rekrutteringsportal Webcruiter, trykk på "søk på stillingen".

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Capus, se kontaktpersoner under. Alle henvendelser til Capus behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Om arbeidsgiveren

Norsk pasientskadeerstatning (NPE) er en statlig etat underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. Vi behandler erstatningskrav fra pasienter som mener de har fått en skade etter behandlingssvikt i helsetjenesten. Vi har 170 medarbeidere. Se www.npe.no for mer informasjon om NPE.

Våre konsulenter

Kristine Sandstå

Partner