Skap fremtidens digitale læringsreise med Eplehuset!

Skap fremtidens digitale læringsreise med Eplehuset!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Fagansvarlig utdanning
Arbeidsgiver:
Eplehuset Norge AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse
Eplehuset leter etter en ny fagansvarlig for utdanning til sitt team, som kan være med på å utvikle vår rolle som en konkurransedyktig aktør i digitaliseringen av utdanningssektoren. I denne rollen vil du jobbe strategisk mot både privat og offentlig sektor, og bygge relasjoner med påvirkere og beslutningstakere. Du kommer til å lede et sterkt team med flinke pedagoger som jobber med både salg av hardware, tjenester og opplæring i skolen.

Ansvarsområde:
  • Døråpner mellom Eplehuset og utdanningssektoren.
  • Påvirke nasjonale, regionale og kommunale myndigheter og private aktører til å velge Apple.
  • Følge med på utviklingstrendene i utdanningssektoren, og være vår stemme i samfunnsdebatten.
  • Ta initiativ til tiltak og aktiviteter som understøtter salg av våre produkter og tjenester.
  • Sette oss i posisjon til å besvare anbud, og støtte Bid Manager i anbudsprosesser.
  • Leder for team Utdanning (4 personer).

Vi ønsker at du:
  • Har en pedagogisk bakgrunn, og en forståelse for hvordan digitalisering kan føre til økt læring i skolen.
  • Er en kommersielt anlagt person som drives av å skape resultater, og kan inspirere og motivere teamet ditt til å nå organisasjonens mål.
  • Har fremtredende kommunikasjonsevner og har et bredt nettverk innenfor utdanningssektoren.
  • Er uredd, utfordrer og tørr å ta posisjon for Eplehuset.
  • Er samfunnsengasjert, tillitsvekkende og troverdig.
  • Gjerne har erfaring med anbud, men er ikke et krav.

Til den rette kandidaten kan vi tilby et energisk og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi hverandres ulikheter og styrker, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet, både hos kunder og kollegaer. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi er opptatte av transparens og involvering, og våre ansatte har stor påvirkningskraft. Vi lytter til de gode ideene, og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Vi har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger i avdelingen, og Eplehuset har også en egen musikkfestival for sine ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av. Ellers kan vi tilby sentral beliggenhet i Oslo sentrum, og et fleksibelt og spennende arbeidsmiljø!

Dersom du har noen spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus v/ Arne Loktu (911 31 414) eller Emilia Lundahl Otterhals (480 38 088).

Om arbeidsgiveren

Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker kundemøtene, og tror på langsiktige, åpne og lojale kundeforhold. Hos oss er kunden øverst i pyramiden, og hver dag jobber vi for å inspirere og begeistre både kunder og kollegaer. Samtidig har vi et sterkt fokus på kunnskapsdeling og miljøbevarende tiltak i vårt arbeid.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse