Vil du være med på å forme fremtiden og sørge for et mer bærekraftig samfunn?

Vil du være med på å forme fremtiden og sørge for et mer bærekraftig samfunn?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Miljørådgiver
Employer:
Statnett SF
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Karina Dørheim

Research Analyst
Statnett har en ambisiøs strategi om å bidra til nullutslipp i 2050 ved å legge til rette for grønn verdiskaping. Vi skal investere for 10-15 milliarder kroner i snitt per år de neste 10 årene og har nå behov for en miljørådgiver innen operativt ytre miljø.

Stillingen vil tilhøre Team for operativt ytre miljø og klima som er Statnetts kompetansesenter for klima, miljø, natur, skog og reindrift, og har det operative ansvaret for å integrere bærekraftshensyn i prosjekter og drift.

Vi søker nå etter en miljørådgiver til dette teamet for å løfte det systematiske miljøarbeidet i Statnett, inkludert fagstøtte, fagrevisjoner og intern opplæring.

Du blir en del av et dynamisk arbeidsmiljø med høyt tempo. Hos oss er et positivt og støttende arbeidsmiljø essensielt og vi legger stor vekt på samarbeid og kunnskapsdeling.

Stillingen kan ha arbeidssted ved et av våre kontorer i Oslo, Sandnes, Alta eller Trondheim

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du gi miljøfaglige råd på porteføljenivå til alle faser i prosjekt og anleggsdrift. Du vil gi fagstøtte og opplæring inn i prosjekt og drift, samt støtte til anleggsplanlegging. Du vil tilrettelegge for og gjennomføre miljøkontroll i utbygging og drift av anlegg og følge opp at system for miljøkontroll etterleves og videreutvikles.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en person med kunnskap og interesse for natur og miljø, god rolleforståelse, og gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk. Anleggserfaring fra entreprenør- eller konsulentbransjen er svært nyttig, men ikke et krav. Du bør ha relevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå, men spesielt relevant og lang erfaring kan kompensere for dette. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Personlige egenskaper

Vi ser etter en person som viser god rolleforståelse og tenker helhetlig. Du bør se verdien av å bygge relasjoner, være engasjert, beslutningsdyktig og initiativrik. Det er viktig at du arbeider strukturert og systematisk, og at du er eller kan bli en god systemfasilitator.

Vi tilbyr

  • Muligheter til å jobbe med kritisk samfunnsoppgave og mot det grønne skiftet
  • Utviklingsmuligheter og interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i sterkt fagmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Fleksibel arbeidstidsordning
  • Muligheten til å jobbe hjemmefra
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Firmahytter, trimrom og bedriftsidrettslag

Krav til søknaden din

Vi behandler kun søknader som registreres elektronisk med relevante vedlegg. Statnett forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter i våre ansettelsesprosesser. Vi foretar bakgrunnssjekk og gjør egnethetsvurdering med hjemmel i energiloven ved ansettelse. Dersom stillingen krever sikkerhetsklarering etter sikkerhetsloven, må du være villig til å oppgi relevante opplysninger.

About the employer

Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen i Norge døgnet rundt hele året. Det gjør vi ved å utvikle og drifte strømnettet slik at det møter alle krav fra samfunnet rundt oss. Vi leverer et robust og effektivt strømnett som er avgjørende for at vi når Norges klimamål, og bærekraftig verdiskaping for våre kunder og samfunnet.

Visjonen vår:
Statnett er sentral i den grønne omstillingen i dag og for kommende generasjoner. Sikker og robust strømforsyning skaper grobunn for gode liv og bærekraftig verdiskaping.

Våre verdier skal være rettesnor for våre handlinger, hvordan vi samarbeider og våre valg

Vi leverer effektivt på prioriterte oppgaver, med riktig tempo og kvalitet, og hele veien ut
Vi har mot til å prioritere og forenkle, til å gi tillit og til å tenke nytt
Vi gjør det sammen for effektiv samhandling, for å bygge relasjoner og deler

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Karina Dørheim

Research Analyst