Bitpro søker Key Account Manager til IT-driftstjenester

Bitpro søker Key Account Manager til IT-driftstjenester
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Key Account Manager
Employer:
BITPRO AS
Place:
Oslo
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner
Bitpro søker Key Account Manager innen IT-tjenester. Du har god forretningsforståelse, evnen til å sette deg inn i kundens situasjon og behov, kommersiell innstilling og motiveres av å skape resultater sammen med andre. Som Key Account Manager vil du være ansvarlig for egen portefølje av nye og eksisterende kunder. Bitpro tilbyr en bred tjenesteportefølje bestående av ende til ende skytjenester, aksess, sikkerhet og rådgivning. Du holder deg godt oppdatert innenfor de tjenestene som leveres og har sannsynligvis et eksisterende nettverk som kan bygges videre på.

Du har gode samarbeidsevner som bidrar til å bygge sterke relasjoner. Disse egenskapene bruker du, sammen med din tekniske forståelse, til å holde eksisterende kunder oppdatert i sin digitale hverdag. Samtidig utvider du horisonten og etablerer nye kundeforhold. Vi ser gjerne at du har erfaring fra salg av tjenesteleveranser og kontraktinngåelser av komplekse leveranser. Du må ha kunnskap innen skybaserte driftstjenester, gjerne innen sikkerhet i skytjenester. Derfor har du også god erfaring og ferdigheter med programmer som Microsoft 365, Azure og Umbrella. Har du en bakgrunn i konsulentbransjen er det ingen ulempe heller, da den erfaringen kan brukes i salgsprosessen du skal utføre i Bitpro.

Bitpro tilbyr en spennende og interessant jobb i et faglig sterkt miljø. Her er det gode muligheter for utvikling og du får stor frihet til å påvirke egen arbeidssituasjon. Vi tilrettelegger for delvis hjemmekontor dersom ønskelig. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons og forsikringsordninger. Stillingen ønskes besatt ved vårt kontor i Oslo, men aktuelle kandidater kan også være basert i andre deler av landet. Bitpro har kontorer i Kristiansand, Bergen og Oslo

Hvis dette høres interessant ut så vil vi gjerne høre fra deg!
Ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92 08 86 86 eller tomerik.overbo@capus.no

About the employer

Bitpro er en ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger. Avdelingen utfører teknisk leveranse, drift og overvåkning av datakom-tjenester for nye og eksisterende kunder. Vårt fokus er å gi kundene en effektiv IT-hverdag ved bruk av innovative og driftssikre løsninger, i kombinasjon med god oppfølging. Bitpro sin visjon er å forenkle og bedre kundens digitale hverdag. Vi har et bredt spekter av IT, bredbånd og sikkerhetstjenester. Det jobber ca 90 medarbeidere på kontorene våre i Oslo, Bergen og Kristiansand. Disse supporterer og leverer Bitpro-tjenester til over 3 700 unike bedriftskunder

Our consultants

Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner