Wenaas Workwear – Norges største leverandør på arbeidsklær – søker ny Key Account Manager!

Wenaas Workwear – Norges største leverandør på arbeidsklær – søker ny Key Account Manager!
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Key Account Manager
Employer:
WENAAS WORKWEAR AS
Place:
Oslo
Application deadline:
Løst

Kontakt konsulent

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner
Wenaas kan tilby utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver i en kundeorientert organisasjon med høyt tempo. De har dyktige og inspirerende kollegaer i et veldig bra arbeidsmiljø. Wenaas er Norges største leverandør av arbeidsklær, og vokser på internasjonal skala med kontorer i land som Nederland, Singapore, USA, UK/Aberdeen og Canada. Det er konkurransedyktige betingelser med gode pensjonsløsninger. For denne rollen tilbys det kontorer i Oslo eller Fredrikstad. 

Som Key Account Manager skal du ha ansvaret for å bygge og forvalte din egen kundeportefølje. Du har i utgangspunktet nasjonalt nedslagsfelt, men hvis du ønsker å benytte deg av et internasjonalt nettverk er det åpent for det. Wenaas har god erfaring innen storkundesegmentet, og ønsker at denne personen skal bygge videre på dette.

Som person tror vi du er kommersielt anlagt og er en flink forhandler. Du er god til å bygge relasjoner og nettverk, og benytter deg av dette. Du har gjort forhandlinger med sluttkunde og oppnådd gode resultater. Hvis du har en kundecase eller to du er stolt av vil vi gjerne høre om det!

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med en av våre rådgivere.
 

About the employer

I 1931 startet Lars Wenaas en liten konfeksjonsfabrikk i en liten bygd i Romsdal. I dag er Wenaas Workwear en ledende internasjonal leverandør av arbeidstøy, uniform og verneutstyr. Vi er den desidert største aktøren på dette feltet i Norge. Vi har 150 ansatte og en årsomsetning på over 700 millioner kroner. Wenaas vokser både i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret er i Måndalen i Rauma – verdens beste kommune for naturglade mennesker. Det er her vi har våre røtter og vår historie. Vår viktigste jobb er å bekle og beskytte folk i arbeid.

Our consultants

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner