PHM Group er på utkikk etter sin HR Manager i Norge

PHM Group er på utkikk etter sin HR Manager i Norge
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
HR Manager
Employer:
PHM NORGE AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
PHM Norge søker nå en ambisiøs, driftig og forretningsorientert HR Manager. PHM Gruppen er fortsatt i en tidlig fase av satsningen i Norge. Rollen rapporterer til Country CEO, med stiplet linje til gruppefunksjoner i Finland. Selskapet sitter per i dag i Skøyen, men søker etter nye kontorer mellom Asker og Oslo i løpet av høsten 2023.

Som HR Manager vil du ha overordnet ansvar for HR mot de lokale selskapene som er en del av PHM Group Norge. Under dette ligger blant annet utvikling og gjennomføring av kursing, alt av HMS arbeid, og håndtering av sykefravær. Kombinert med dette skal du koordinere og implementere medarbeiderundersøkelser. Et ledd i denne prosessen vil være å etablere «PHM Academy», et onboarding program som gir en innføring i dokumentasjon og oppfølgning. Videre skal du veilede og sikre at all HR-praksis er i samsvar med rammeverk og lokale lover/forskrifter.

For denne stillingen søker vi deg som er metodisk og systematisk anlagt, og som viser gode samarbeidsevner. Du er løsningsorientert og ønsker å bidra til gode prosesser og utvikling av organisasjonen. Du har gjerne relevant erfaring fra HR arbeid, og kanskje en utdanning innen HR/personal.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus, Tom Erik Øverbø på 92088686.

About the employer

PHM Group er et nordisk eiendomsservicekonsern som har som mål å ta vare på mennesker ved å ta vare på deres omgivelser. PHM Group består av de beste lokale bedriftene, som deler de samme verdiene og motivene: entreprenørskap, pålitelighet og ansvarlig måte å jobbe på.

Vi er for tiden representert i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Tyskland med over 6000 fagfolk. Vi er en vekstbedrift og ekspanderer hele tiden til nye områder. PHM Norge AS har lokal tilstedeværelse i Oslo, Viken, Stavanger og Trondheim med nærmere 550 fagfolk innen bl.a. eiendomsdrift, anleggsgartner og renhold. Se www.phmgroup.com for mer informasjon

Our consultants

Tom Erik Øverbø
Seniorrådgiver
Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent