Vil du bidra til å bygge drift og service-organisasjonen for Antec Biogas AS?

Vil du bidra til å bygge drift og service-organisasjonen for Antec Biogas AS?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Drift- og servicetekniker
Employer:
ANTEC BIOGAS AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Ida Kristiansen

Rekrutteringsassistent

Antec Biogas AS jobber for å aktivt bidra til løsning på klimautfordringene og er ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon. Vi mener at teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, samtidig som vi er ydmyke for arbeidet som gjenstår for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi. Våre ansatte har en sterk fagkompetanse og er sultne på å bidra til det grønne skiftet ved hjelp av automasjon og digitalisering. Med på laget ønsker vi deg som har erfaring med drift av industrianlegg og servicesystemer.

Antec tilbyr et dyktig fagmiljø med engasjerte kollegaer som legger vekt på trivsel, mangfold og humor. Her får du muligheten til å jobbe for en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning, som ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn. Vi har en gründerpreget kultur som gjør at vi jobber smidig og våre ansatte får stor påvirkningskraft i hverdagen.

Selvfølgelig er alt det andre på plass også:
 • En fleksibel og variert arbeidshverdag med stor grad av frihet
 • Et sterkt fagmiljø der vi satser på intern utvikling hos de ansatte, med mulighet til å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt
 • Konkurransedyktige betingelser som reflekterer din kompetanse, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger
Som drift- og servicetekniker vil du bidra til å styrke samhandlingen mellom aktørene i hele verdikjeden.
Stillingen vil rapportere til Team leder Drift og Service.


Arbeidsoppgaver:
 • Drift og Service av våre anlegg og våre kunders anlegg
 • Oppfølging av avvik, sørge for avvikshåndtering og oppfølging i selskapet
 • Rapporteringer av KPI’er på bl. a. servicegrad
 • Gjennomføre service oppdrag og preventivt vedlikehold, sikre god kontroll, produktivitet, effektive leveranser med høy kvalitet
 • Bidra til god samhandling og kommunikasjon på tvers av fagområder
 • Bidra til at Antec Biogas oppfyller sine leveringskrav til kundene, samt økt kundetilfredshet


Ønskede kvalifikasjoner:
 • Utdannelse / teknikerbakgrunn innen relevant fagområde. Lengre erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Høy teknisk kompetanse, gjerne med særlig kjennskap til gass, elektro, rør, varme, prosessanlegg  e.l.
 • Erfaring som teknisk montør er en fordel. Gjerne innen sveis, montasje og/eller industriautomasjon
 • Relevant fagbrev er en fordel
 • Erfaring fra drift og fjern drift av anlegg, med kompetanse innen drift- og servicesystemer
 • Gode IT-kunnskaper
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
   

Hvem ønsker vi oss inn på vårt team?
Til denne rollen ser vi etter deg som har teknisk interesse og forståelse. Du liker å ta initiativ og er gjerne i forkant med å se muligheter og risikoer i ditt arbeid. Vi synes det er positivt om du kan vise til erfaring fra selvstendig arbeid, og gjerne i forbindelse med komplekse problemstillinger. Du motiveres og drives av å påvirke resultatet på jobben du gjør.
Vi ser på våre leverandører som samarbeidspartnere og du trives med å utvikle gode løsninger og relasjoner for langsiktige og stabile leveranser.

Løst.
Dersom du har noen spørsmål knyttet til stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Capus ved Steinar Nilsen (991 00 436) eller Ida Kristiansen (452 82 258). 
 

About the employer

Antec Biogas AS er en ledende EPC-leverandør av biogassanlegg basert på egenutviklet, patentert teknologi (Antecs biofilm-reaktor). Virksomheten leverer sirkulærøkonomi i praksis – anlegg som svært effektivt omdanner organisk avfall til grønn energi og gjødsel. Dette er teknologi som passer perfekt inn i EU’s ambisjoner uttrykt gjennom EU Green Deal, Fit for 55 og REPowerEU. Anlegget statsministeren åpnet på Stord tidligere i år beviser teknologien og business-caset. Potensielle kunder fra hele verden viser interesse.

Antec Biogas har et tett samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU for å forbedre den biologiske prosessen og et dyktig team av ingeniører og samarbeidspartnere for å videreutvikle prosessanlegget og biofilm-reaktoren.

Det internasjonale og grønne investeringsfondet Lightrock, det norske vekstfondet Norselab og venturekapitalmiljøet Project Sandwater ble i 2021 invitert inn som eiere for å finansiere videre vekst. Selskapet har nå mer enn 20 ansatte hvor de fleste jobber ved hovedkontoret på Skullerud i Oslo.

Our consultants

Ida Kristiansen
Rekrutteringsassistent
Steinar Nilsen
Partner