Caspeco søker Account Manager!

Caspeco søker Account Manager!
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Account Manager
Employer:
CASPECO NORGE AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Linn Tinglev Mikalsen

Rekrutteringsassistent

Caspeco søker Account Manager! 

Dagens Caspeco oppsto i 2006 – i møtet mellom en legendarisk restaurantør og en smart Uppsala-student. Per Söderqvist hadde drevet en rekke populære restauranter, men med blandet økonomisk suksess. Da han drev restaurant i Uppsala, ansatte han en sommerpraktikant for å hjelpe ham med å holde styr på utgifter, inntekter, marginer og bemanning. Ved hjelp av et egenutviklet excel-ark kunne Per Söderqvist over natten skaffe seg en helt ny oversikt – og lønnsomheten steg. 
 
I dag tilbyr Caspeco fire komplette systemer for restaurant- og beøksnæringen. Vi kaller dem Booking, Kassa, Personal og Analyse. Selskapet består i dag av ca 100 ansatte, 2500 kunder(i Sverige) i en organisasjon hvor beslutningsveiene er korte, hver ansatt utgjør en forskjell, og nye ideer og initiativ belønnes. Vi søker nå etter en Account Manager i Oslo for vår fortsatte vekstreise!  

Din rolle som Account Manager 

I rollen som Account Manager vil du være med å bygge vekst i det norske markedet, som i dag består av ca. 30 kunder. I vekstreisen vil du selv stå for hele salgsprosessen, fra leting til forretning. Du bidrar til å bygge et salgsteam på sikt og du bygger din egen pipeline av kontakter, leads, muligheter og kunder. 

Du vil lære opp og utfordre kunder til å automatisere og digitalisere deres organisasjon og drift. Du vil jobbe tett med Country Manager i Norge og være den tredje personen som blir med på vekstreisen. Når det er sagt, er det ditt eget ansvar og drivkraft som er avgjørende for å skape din egen suksess. 

Dine kvalifikasjoner 

For å lykkes i rollen som Account Manager ser vi at du har en evne til å skape nye relasjoner, forstå kundenes behov og transformere disse til løsninger, du har din egen drivkraft og indre motor til å prestere og utvikle. Vi tror at du har en sterk problemløsningsevne og liker å jobbe forretningsdrevet mot mål. Du liker å knytte nye kontakter og selge! Vi ser etter deg som har mange års erfaring innen B2B salg i restaurant- eller serveringsbransjen, eller lang erfaring fra å jobbe i restaurantbransjen. 
 
Høres rollen som Account Manager interessant ut? Utvelgelsen skjer fortløpende, så ikke nøl med å søke i dag! I denne rekrutteringsprosessen vil det bli lagt stor vekt på personlige egenskaper. Vi ser frem til å høre fra deg. 

Ta kontakt med Seniorrådgiver Tom Erik på tlf. 920 88 686 dersom du har noen spørsmål.

Our consultants

Tom Erik Øverbø
Seniorrådgiver
Linn Tinglev Mikalsen
Rekrutteringsassistent