Er du vår nye Businesscase Analytiker?

Er du vår nye Businesscase Analytiker?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Businesscase Analytiker
Employer:
GLOBALCONNECT AS
Place:
FORNEBU
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

Rekrutteringsassistent

I rollen som Businesscase Analytiker vil du være ansvarlig for å utvikle og optimalisere forretningsmuligheter for en stor salgsorganisasjon. Rollen skal ivareta de økonomiske perspektivene i salgsfasen ved å utarbeide lønnsomhetsmodeller og prismodeller for å sikre at salgsmuligheter konverteres til kontrakter for GlobalConnect.

Hovedoppgaven for teamet av Businesscase analytikere er å bistå selgere og anbudsteam med analyse, informasjon og økonomisk veiledning. I tillegg vil rollen være et viktig bindeledd til resten av organisasjonen for å innhente kostnadsdata og utfordre organisasjonen på kost og pris. Stillingen har ansvar for mandathåndtering og godkjenning av investeringsbehov ihht. governance modell.

Businesscase Analytiker har ansvar for å sikre at forretningsmuligheter blir effektivt overført videre til verdikjedefunksjoner som prosjektbudsjetter, og bistå med å forstå konsekvensene av eventuelle endringer i løpet av kontraktens levetid.

ANSVARSOMRÅDER

  • Utvikle businesscase som viser lønnsomhet og forretningsmuligheter basert på kundens behov og selskapets løsningsforslag.
  • Modellering av kostands- og inntektsstrømmer
  • Utvikle casebaserte prismodeller og prisstrategier
  • Bidra til tilbudsskriving vedrørende prismodeller og kommersielle betingelser
  • Identifisere og presentere forskjellige risikonivåer i en case


PERSONLIGE EGENSKAPER OG ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

Som person har du en sterk økonomisk forståelse, teknologisk interesse og er sulten på ny kunnskap. Du er i stand til å arbeide selvstendig med å forstå forretningsmuligheter og modellering av businesscase, samtidig som du er en god lagspiller. Du kan samarbeide effektivt med andre for å utnytte komplementære ferdigheter både innenfor og utenfor avdelingen. Du har service-og samarbeidsorientert tilnærming i en salgsorganisasjon, og du trives med å støtte selgernes salgsarbeid.

  • Master i Økonomi, kan kompenseres med tilsvarende erfaring
  • Relevant erfaring innenfor prosjektanalyse og investeringskalkulasjon
  • Ha sterk kjennskap til Excel, og kunne sette seg raskt inn i ulike Excel modeller

About the employer

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 150.000 kilometer fiber og 34.400 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT- sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter å fokusere på det de virkelig brenner for – din egen virksomhet og vekst. GlobalConnect har over 1600 ansatte og en omsetning på over 500 millioner euro i året.

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen
Rekrutteringsassistent