Felleskjøpet søker Seniorkonsulent Data og analyse

Felleskjøpet søker Seniorkonsulent Data og analyse
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Seniorkonsulent Data og analyse
Employer:
Felleskjøpet Agri SA
Place:
LILLESTRØM
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Axel Aasen

Rådgiver

Vil du være med å videreutvikle Felleskjøpets dataplattform?


Som et strategisk satsningsområde har Felleskjøpet i stadig økende grad ambisjoner om å bli en mer data-drevet organisasjon. I tråd med dette har avdelingen for Data og analyse behov for å øke den interne leveransekraften, samt samhandling med forretningsbrukere for å ta i bruk nye analyser og beslutningsgrunnlag.

Avdelingen Data og analyse på IT består i dag av 4 faste ansatte og innleide konsulenter. Vi har ansvaret for arkitektur, utvikling og forvaltning av Felleskjøpet sin dataplattform. Den er i dag en 100% Azure basert løsning som erstatter eldre datavarehus og rapporteringsløsninger fortløpende. Vår valgte forretningsplattform er D365, som vi er godt i gang med transformasjonen til, derfor ser vi nå etter flere dyktige og tekniske ressurser som vil bidra med utvikling og implementering av flere løsninger; blant annet Data Lake, Data Bricks og Synapse. Har du erfaring med datavarehusutvikling og er genuint opptatt av å lage gode løsninger for brukere og kunder er du kanskje akkurat den vi ser etter!


Kvalifikasjoner:
Vi ønsker at du har noen av disse kvalifikasjonene

  • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå, relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende formell utdannelse

  • God teknisk erfaring med DevOps i Azure, release og versjonkontroll

  • Erfaring med smidig arbeidsmetodikk

  • Erfaring med Data Lake, Databricks eller andre relevante datatransformasjonsmetoder

  • Erfaring med Synapse er en fordel

  • Erfaring med Azure SQL er en fordel


Vi oppfordrer også mindre erfarne kandidater til å søke. Du trenger ikke å tikke av alle bokser, men vise en iver og vilje til å lære.


Personlige egenskaper:

  • Du er fremoverlent, nysgjerrig og læringsvillig med et ønske om å videreutvikle deg innenfor fagfeltet

  • Er god på å sette deg inn i problemstillinger og se muligheter

  • Samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon

  • Positiv og initiativrik

  • Opptatt av å levere kvalitet i arbeidet du utfører

 

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor de ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet. Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen, kun 10 min unna Oslo sentrum. Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser. 


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post:  arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Research og Analyse Axel Aasen på tlf: 98 02 45 51/e-post: axel.aasen@capus.no

About the employer

Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av over 39 000 bønder. Felleskjøpet Agri hadde i 2022 en omsetning på 20,2 milliarder kroner og 4 218 ansatte. Felleskjøpet Agri er den viktigste leverandøren av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge.
Felleskjøpet Agri eier Granngården i Sverige som også har over 100 butikker rettet mot samme målgruppe. Vår virksomhet omfatter også eiendomsdrift, brød og bakervarer, samt utstyr til park, anlegg og kjæledyr.
Felleskjøpet Agri er markedsregulator for korn, og innkjøps- og salgssamvirke for medlemmene. Felleskjøpet Agri sitt formål er å bidra til å styrke medlemmenes økonomi i landbruksvirksomheten på kort og lang sikt, og visjonen våre medarbeidere arbeider etter er Sammen tar vi vare på jorda, dyr og framtida.

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Axel Aasen

Rådgiver