Entur ser etter en ny seniorutvikler!

Entur ser etter en ny seniorutvikler!
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Seniorutvikler
Employer:
Entur AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Christoffer Røstad

Rådgiver
I Entur har vi lenge hatt fokus på å bygge et sterkt og nytenkende fagmiljø in house. Dette er en jobb som ikke er gjort over natten, men som vi bygger stein på stein. Vi mener at menneskene er vår største ressurs, og våre utviklere er stadig klare til å ta imot nye kollegaer. Akkurat nå ser vi etter deg som har noen års erfaring med utvikling. Du trives med komplekse problemstillinger og kan fungere som en faglig mentor for andre kollegaer. Sammen med kollegaene dine skal du sørge for at vi utvikler oss, som individ, team og selskap. Vi har alle ansvar for å spille hverandre gode.

For å opprettholde kvalitet og innovasjon gjennomfører vi faglige samlinger hvor både faste ansatte og konsulenter samles for deling av fagkompetanse. Vi oppfordrer deg også til å melde deg på et kurs eller en konferanse du ønsker å delta på, og når du kommer tilbake på jobb, har vi lyst til å høre om hva du har lært. Utviklerne våre er fordelt på 20 team som alle jobber smidig, noe organisasjonen og rammene rundt også er tilrettelagt for. Teamene er i stor grad autonome, så du får selvsagt være med på å påvirke valg av teknologi, arbeidsverktøy og ikke minst hvordan teamet skal jobbe for å oppnå målene som du har vært med på å lage.

Arbeidsoppgaver:
Som seniorutvikler vil du inngå i Team Salg. Teamet lager primært backend-tjenester. Noen av disse tjenestene har strenge krav til overvåkning og oppetid. Dette inkluderer både API’er og event-baserte løsninger som brukes av kollegaer så vel som eksterne utviklere.  I Team Salg arbeider man svært mye med Kotlin og Java, samt Kafka, GCP og Kubernetes. Team Salg har ansvar for ca. 20 av 200 mikrotjenester i Entur. I Team Salg vil du også jobbe med noe arkitektur. Dette er hovedsakelig mikrotjenester og event-drevet arkitektur. Det finnes mange avhengigheter mellom de forskjellige teamene i Entur og som seniorutvikler er det ønskelig at du skal være en viktig bidragsyter inn i dette arbeidet.

Vi ser etter:
Det er ønskelig at du har minst 4 års erfaring som utvikler. Det vil være et stort pluss om du har erfaring med arkitekturkonsepter. I Entur jobber vi med mye Kotlin, Java, Kafka, GCP og Kubernetes. Det er ønskelig at du har kjennskap til en eller flere av disse teknologiene.

Entur tilbyr:
Det et er stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir en del av et team som samarbeider meget bra og som har quiz hver dag. Det finnes gode muligheter for å delta på sosiale begivenheter, enten dette måtte være treningsgruppe, sommerfest eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold. Som ansatt hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, både operativsystem, mobiltelefon og tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge.

I Entur tilbyr vi lønn på nivå med tilsvarende IT-virksomheter, og i tillegg har vi skikkelig god pensjonsordning.

Praktisk informasjon:
Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge
 

About the employer

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, hvor 160 ansatte jobber i tilknytning til utvikling og 100 er rene utviklere. Entur har en omsetning på i overkant av 600 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo.

Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app. Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger.

Our consultants

Jonas Rambæk

Partner

Christoffer Røstad

Rådgiver