Milient Software AS søker Product Manager

Milient Software AS søker Product Manager
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Product Manager
Employer:
MILIENT SOFTWARE AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse
Milient har en markedslederposisjon som leverandør av Saas-basert prosjektstyring for arkitekter i Norge og Sverige. Selskapet har nå lagt en strategi for videre vekst i Norden og Europa. Som Product Manager er det nå en strålende mulighet for å være med å påvirke denne reisen.

I Milient er vi over 80 talentfulle og motiverte ansatte som hver dag jobber med det samme målet; å utvikle det beste prosjektsystemet og tilby gode brukeropplevelser for våre kunder. På eiersiden har vi PE-selskap Monterro, og er dermed posisjonert for både oppkjøp og organisk vekst.

Som Product Manager vil du være ansvarlig for å definere produktstrategien og drive arbeidet til våre utviklingsteam, og for å bygge innovative produkter som møter kunde- og markedsbehov. Rollen rapporterer til vår Chief Product Officer (CPO).

I rollen som produktleder hos Milient har du en rekke ansvarsområder. Du eier produktinitiativer fra start til slutt, utvikler tydelige roadmaps basert på markedsundersøkelser og kundedata, og er en pådriver i utviklingsprosessen. Du utfører grundig forskning for å forstå kundebehov og identifisere nye muligheter. Samarbeid med både kunder og interne team er viktig for å sikre produktets suksess. Ved å overvåke produktytelsen og bruke data til å gjøre nødvendige justeringer, sikrer du kontinuerlig forbedring. Du utvikler også go-to-market-strategier, og bidrar til å bygge en datadreven Product Management-funksjon i Milient.

Vi tror du bør ha disse kvalifikasjonene:
Vi ser etter noen med en bachelor eller mastergrad innen teknologi, business eller andre relevante felt. Som produktleder er det viktig å ha erfaring med kryssfunksjonelle team og evnen til å kommunisere effektivt med både tekniske og ikke-tekniske ressurser. Analytiske og strategiske ferdigheter, samt evnen til å bruke data til å ta beslutninger, er avgjørende. Erfaring med prosjektstyringsverktøy og bransjene Milient opererer i anses som en fordel, men ikke et krav. Kunnskap om Agile og Scrum-metodikker er også en fordel, men ikke et krav. Gode språkferdigheter i enten norsk, svensk eller dansk og i tillegg engelsk er et krav.

Vi kan tilby deg
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og muligheten til å bruke din kompetanse til å forme et selskap i endring
  • En engasjert, kompetent og inkluderende gjeng som kollegaer
  • En variert og utfordrende hverdag
  • Gode forsikring- og pensjonsordninger, samt mulighet for deltakelse i selskapets incentivprogram
  • Moderne kontorlokaler i Oslo sentrum, kantine og treningsrom og hyggelig sosialt miljø

Om arbeidsgiveren
Milient er en SaaS (Software as a Service) bedrift som utvikler en komplett Software for prosjektstyring. Våre produkter brukes daglig av bedrifter som jobber prosjektorientert, som arkitekter, konsulenter, regnskapsførere, IT-konsulenter, ingeniører med mer. Produktene våre har en rikholdig funksjonsmeny, som blant annet omfatter prosjektstyring, timeføring, fakturering, bemanning, kvalitetssikring, ressursplanlegging og masse mer.
 

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent
Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse