Bli en del av suksessen – Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ), søker Treasury Analyst

Bli en del av suksessen – Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ), søker Treasury Analyst
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Treasury Analyst
Employer:
BANK NORWEGIAN, EN FILIAL AV NOBA BANK GROUP AB (PUBL)
Place:
Snarøya
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ) søker en initiativrik og engasjert Treasury Analyst til avdelingen Business Controlling & Treasury. I rollen vil du være en viktig brikke i å sikre løpende operasjonell drift av Treasury-avdelingen i filialen. Du vil også jobbe tett med konsernets Treasury-avdeling i Stockholm, med noe påberegnet reiseaktivitet.

Som en del av vårt dedikerte team vil du ha en nøkkelrolle innenfor Treasury-relaterte områder. Du vil blant annet bidra i alle prosesser knyttet til styring av filialens likviditet- og finansiering, herunder filialens allokering av finansiering gjennom vår FTP-modell og analyse av påvirkninger på konsernnivå. Du vil bidra til å overvåke og analysere selskapets innskuddsprodukter og identifisere muligheter for økt resultat og risikoreduksjon, eksempelvis renteendringer, samt jobbe med budsjett og prognoser relatert til treasury-området.

Din arbeidsstil er utpreget strukturert og du må kunne trives med en blanding av rutineoppgaver og mer utfordrende analytiske oppgaver. Det forventes at du gjennom god kommunikasjon evner å skape et godt samarbeid med andre, og at du trives i en uformell og operativ kultur der alle tar i et tak.

Du har solid arbeidskapasitet og trives godt i en organisasjon med høyt tempo og stort engasjement. Videre tar du ansvar for gjennomføring, samarbeider godt og er en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet. Vi er fleksible når det gjelder erfaring og bakgrunn, og stillingen kan i stor grad tilpasses for den rette kandidaten.

Ønskede kvalifikasjoner:
  • Høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis en mastergrad. Erfaring fra relevant finansinstitusjon kan kompensere for utdannelse.
  • 3-5 års arbeidserfaring fra relevant fagområde fra konsulenthus eller større finansinstitusjon.
  • Grunnleggende forståelse for finansmarkedene.
  • God kommunikasjon både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.
  • Er du en kandidat med betydelig mer arbeidserfaring fra relevant finansinstitusjon og som trives med disse arbeidsoppgavene, vil vi også gjerne snakke med deg

Hva får du hos oss:
Som en del av Bank Norwegian vil du bli med på en spennende vekstreise i Nordens ledende spesialistbank for usikret finansiering, og være en del av et profesjonelt og internasjonalt miljø. Dette er en arbeidsplass som både gir faglig utvikling, gode lønnsbetingelser og markedsledende pensjons- og forsikringsordninger.

Vi jobber i nye, moderne lokaler på Fornebu, med mulighet for hjemmekontor to dager i uken. Vi er en hyggelig arbeidsplass med sosiale aktiviteter, trening og andre tiltak som knytter kolleger tettere sammen, for å skape en humørfylt og frisk arbeidshverdag for alle.

Har du spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Kine Møllerop på tlf: 94524765/e-post: kine.mollerop@capus.no
 

About the employer

Høsten 2022 fusjonerte Bank Norwegian med NOBA Bank Group AB (publ) («NOBA») og Bank Norwegian er nå en filial av NOBA. Det sammenslåtte selskapet er Nordens ledende spesialistbank innen usikret finansiering, boliglån, kredittkort sparekontoer og relevante forsikringer. NOBA har hovedkontor i Stockholm, mens filialen har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo. NOBA Bank Group er en tydelig markedsleder med mer enn 2 millioner kunder og 600 ansatte. NOBA Bank Group er eid av Nordic Capital og Sampo Oy.

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse
Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent