Bli en del av suksessen – Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ) søker Senior Finance Officer

Bli en del av suksessen – Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ) søker Senior Finance Officer
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Senior Finance Officer
Employer:
BANK NORWEGIAN, EN FILIAL AV NOBA BANK GROUP AB (PUBL)
Place:
Snarøya
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Vi ser etter deg med senior regnskapsbakgrunn som ønsker å bidra til å styrke og videreutvikle regnskapsavdelingen hos oss. Som Senior Finance Officer i filialen (Bank Norwegian) vil du bli en del av et positivt miljø med engasjerte, flinke og motiverte kolleger. Du vil få en meget sentral rolle i et spennende konsern, med muligheter til å påvirke gjennom aktiv prosjektdeltakelse. Vi ser etter deg som har teknologi- og systeminteresse og brenner for å utnytte mulighetene som ligger innen moderne teknologi. Vi tror du er initiativrik av natur og samarbeider godt med andre, slik at du kjenner deg igjen i egenskaper som positiv, nysgjerrig og engasjert.

Arbeidsoppgaver:
Som vår Senior Finance Officer vil du være en sterk pådriver for digitalisering og effektivisering av våre regnskap- og rapporteringsrutiner. Du vil være en superbruker med en unik systemekspertise på våre interne systemer og verktøy. Med din erfaring og nyskapende tilnærming vil du kunne bidra til å sikre at vi er i forkant med teknologiske fremskritt for å oppnå større effektivitet og nøyaktighet. I rollen vil du være en viktig brikke i finansavdelingen, og samarbeide på tvers med flere avdelinger i organisasjonen.
Du vil også kontrollere månedsavslutning og årsoppgjør for å sikre at vi leverer nøyaktig og pålitelig finansiell rapportering til ledelsen og vårt hovedkontor i Stockholm. Du vil jobbe tett med finansavdelingen i Stockholm, slik at noe reiseaktivitet må derfor påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner:
  • Høyere økonomisk utdannelse
  • Minimum 3-5 års erfaring fra regnskap
  • Solid regnskapskompetanse og god erfaring fra bokføring
  • God systemkompetanse erfaren bruker av Excel – pivot nivå
  • Erfaring fra og/eller interesse for bank er en fordel

Hva får du hos oss:
Du vil få interessante arbeidsoppgaver i et selskap med store vekstambisjoner. Dette er en arbeidsplass som både gir faglig utvikling, gode lønnsbetingelser og markedsledende pensjons- og forsikringsordninger.
Vi jobber i nye, moderne lokaler på Fornebu, med mulighet for hjemmekontor to dager i uken. Vi er en hyggelig arbeidsplass med sosiale aktiviteter, trening og andre tiltak som knytter kolleger tettere sammen, for å skape en humørfylt og frisk arbeidshverdag for alle.

Har du spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Kine Møllerop på tlf: 94524765/e-post: kine.mollerop@capus.no

 

About the employer

Høsten 2022 fusjonerte Bank Norwegian med NOBA Bank Group AB (publ) («NOBA») og Bank Norwegian er nå en filial av NOBA. Det sammenslåtte selskapet er Nordens ledende spesialistbank innen usikret finansiering, boliglån, kredittkort sparekontoer og relevante forsikringer. NOBA har hovedkontor i Stockholm, mens filialen har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo. NOBA Bank Group er en tydelig markedsleder med mer enn 2 millioner kunder og 600 ansatte. NOBA Bank Group er eid av Nordic Capital og Sampo Oy.

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse
Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent