Har du god bransjeinnsikt og et ønske om å videreutvikle deg innen rekruttering?

Har du god bransjeinnsikt og et ønske om å videreutvikle deg innen rekruttering?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Research Analyst
Employer:
Capus AS
Place:
Oslo
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Norges største rekrutteringsselskap Capus vokser videre. Vi ser etter deg som jobber eller har jobbet innen rekruttering, og som nå ønsker å utvikle deg videre og fordype deg i rekrutteringsfaget som vår nye Research Analyst. 
 
I Capus får du jobbe med rekruttering for høyprofilerte kunder i privat og offentlig sektor, men også med mindre scale-up selskaper. De siste årene har vi vokst spesielt i samfunnskritiske og samfunnsnyttige virksomheter. Dette veksteventyret ønsker vi å fortsette! Blir du med?  

Som Research Analyst i Capus vil du være med å bidra til vellykkede rekrutteringsprosesser for våre kunder. Du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at teamet når sine mål.  

Arbeidsoppgaver:  
Arbeidsoppgaver vil i hovedsak innebære å spore opp og kontakte kandidater som kan være aktuelle for våre kunder å ansette. Det vil innebære å holde seg oppdatert på mange bransjer, drive miljøkartlegging og sikre at vi kontakter så aktuelle kandidater som mulig. 

I tillegg vil du jobbe med utarbeidelse av stillingsannonser, søk etter kandidater, kontinuerlig bransje- og miljøkartlegging, kontaktarbeid mot aktuelle kandidater, søknadshåndtering og -screening av kandidater, utarbeide kandidatrapporter og gjøre referansekontroller. Vi kan garantere at du vil få jobbe med mange ulike arbeidsgivere, både i offentlig og privat sektor, og kundekontakt vil være en del av ditt daglige arbeid.  

Vi ser etter deg med:  

  • Interesse for teknologi, og nysgjerrighet på næringslivet 

  • Erfaring fra rekrutteringsbransjen, spesielt innen research og analyse 

  • Gjerne høyere utdanning, men relevant og oppdatert erfaring kan kompensere for manglende fullført utdanning 

  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig 

  • Selvgående, strukturert, nysgjerrig, uredd, en som liker å være en del av et team. 

Åpen, trygg og varig 

Kan du identifisere deg med dette? Så bra! Akkurat som vi setter fag- og bransjeinnsikt over salg, setter vi våre verdier høyere enn spesifikke personegenskaper. I Capus setter vi fokus på langsiktige relasjoner, og dette sikrer vi gjennom etterlevelse av våre verdier.  Dette er måten vi ønsker å jobbe på og slik vi ønsker å møte deg, våre kunder og våre kandidater hver eneste dag. 

Hva vi kan tilby:

I Capus får du være med å videreutvikle Norges største rekrutteringsselskap, sammen med erfarne og drevne kollegaer. Vi har en ressurssterk og profesjonell avdeling for anbud, og en egen markedsføringsavdeling. I Capus verdsettes fagkompetanse, noe vi sørger for å opprettholde gjennom vår interne opplæringsplatform, Capus Academy.  Her i Capus har vi et sosialt og hyggelig miljø, med et vell av aktiviteter og sosiale sammenkomster, samt egen løpegruppe og rabatt på SATS-medlemsskap. Vi holder til i nye, freshe lokaler i Pilestredet i Oslo sentrum.  

About the employer

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse