Ønsker du å bidra til bedre helsebehandling ved bruk av teknologi? Sykehusapotekene søker Teknisk Arkitekt ERP!

Ønsker du å bidra til bedre helsebehandling ved bruk av teknologi? Sykehusapotekene søker Teknisk Arkitekt ERP!
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Teknisk Arkitekt ERP
Employer:
Sykehusapotekene HF
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse
Vil du være med og gjøre hverdagen bedre for pasienter og påvirke hvordan vi hjelper med legemiddelhåndteringen på sykehus og hjemme? Du kjenner kultur og teknologi som skaper gode rammer for digitalisering og kan kommunisere dette for team og til prosjekter. Sykehusapotekene bygger nå en kompetanseorganisasjon for digitalisering av hele verdikjeden. Til det arbeidet, søker vi nå kompetanse innenfor områdene ERP, alle arkitekturdomener og utvikling.

Vi søker en erfaren teknisk arkitekt ERP som vil spille en sentral rolle i utviklingen og implementeringen av vårt ERP-system. Som teknisk arkitekt vil du være ansvarlig for å designe og implementere den tekniske arkitekturen som støtter våre forretningsprosesser. Du vil samarbeide tett med utviklingsteamet, prosjektledere og andre interessenter for å sikre at ERP-systemet er konfigurert og tilpasset i samsvar med organisasjonens behov og krav.

Divisjonen Digitalisering og Innovasjon har funksjoner for strategi, teknologi, prosjekt, kommunikasjon og informasjonssikkerhet. Vi trenger digitale endringsagenter som vil inngå i tverrfunksjonelle team og bidra til utvikling, styring på tvers av organisasjonen og helhetlig anvendelse av arkitektur.  

Dine ansvarsområder vil omfatte systemdesign og konfigurasjon, infrastrukturplanlegging, implementering og integrasjon, ytelsesoptimalisering og sikkerhet. Du vil være ansvarlig for å definere den optimale tekniske arkitekturen for ERP-systemet, vurdere eksisterende IT-infrastruktur og implementere nødvendige tilpasninger. Videre vil du samarbeide med utviklere og prosjektteam for å sikre sømløs integrasjon mellom ERP-systemet og andre systemer, samt optimalisere ytelsen og sikkerheten til systemet. 

Som person evner du raskt å sette deg inn i nye fagområder og komplekse problemstillinger. Du er analytisk og resultatorientert, samtidig som du trives med teamarbeid. Du er en pådriver for kontinuerlig forbedring, tar ansvar og kommuniserer godt med de rundt deg.
 
Kvalifikasjoner
  • Høyere utdanning innen informasjonsteknologi eller tilsvarende. Særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
  • Arkitekt- eller teknologierfaring fra større, komplekse organisasjoner
  • Erfaring som utvikler og Tech lead er en fordel
  • Erfaring med Oracle konfigurasjon og utvikling på Oracle APEX
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
Vi tilbyr
  • Flotte og sentrale lokaler i Oslo Sentrum
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En spennende og utfordrende jobb i et foretak med et viktig samfunnsoppdrag
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold i arbeidslivet.

Sykehusapotekene HF er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg mot oppføring må du søke om og begrunne dette. Du vil bli kontaktet hvis søknaden ikke blir innvilget og få mulighet til å trekke søknaden.

Har du spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Kine Møllerop på tlf: 94524765/e-post: kine.mollerop@capus.no

About the employer

Sykehusapotekene HF er et helseforetak som leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst RHF. Foretaket består av om lag 900 ansatte fordelt på 17 sykehusapotek fra Lillehammer til Kristiansand, samt hovedkontor i Oslo. I 2022 hadde vi en omsetning på rundt 4,5 milliarder. Vår visjon er å gjøre sykehusenes legemiddelbruk bedre gjennom å bidra til bedre pasientsikkerhet og god sykehusøkonomi.

Our consultants

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse