Bli med på å forme fremtiden som DevOps Engineer i Norges Bank!

Bli med på å forme fremtiden som DevOps Engineer i Norges Bank!
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
DevOps Engineer
Employer:
NORGES BANK
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Axel Aasen

Rådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Er du klar for en spennende utfordring? Vi søker en dyktig DevOps Engineer til å ta del i et prosjekt med å modernisere datavarehusløsningene våre gjennom etablering av en innovativ dataplattform basert på Azure. Moderniseringen er planlagt de neste 2-3 årene, med trinnvis innfasing
 
Denne plattformen spiller en kritisk rolle i Norges Banks samfunnsoppdrag, og ditt arbeid vil være med på å sikre finansiell stabilitet gjennom analyser og prognoser som danner grunnlaget for viktige beslutninger, inkludert fastsettelsen av styringsrenten.

Som en verdifull bidragsyter i vårt DevOps-team vil du ha en sentral rolle i å bygge, konfigurere, automatisere og forvalte infrastruktur og arbeidsflyt for utvikling og drift av tjenester i skyen. Du vil samarbeide tett med data engineers, cybersikkerhet og tjenesteleverandører for å sikre funksjonalitet og forbedringer. I rollen vil du være med på å forme en dataplattform som forenkler måten data i Norges Bank håndteres på. Du vil, i samarbeid med et dedikert DevOps team, få ansvar for drift og forvaltning av dataplattformen etter endt prosjekt.

For stillingen kreves tilfredsstillende vandel, ordnet privatøkonomi og sikkerhetsgodkjenning etter Norges Banks regelverk. Politiattest kreves fremlagt. Utdannelse og arbeidserfaring vil bli verifisert.
 

I Norges Bank vil du oppleve et spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig, og du vil bli en del av et team med høy kompetanse på alle områder. Vi legger vekt på å skape et godt sosialt miljø og vi tilbyr trening i arbeidstiden – vi har eget treningsrom, gymsal og squashbane. Vi har tilgang på feriesteder både i Norge og utlandet som våre medarbeidere kan bruke. I tillegg har vi en rekke aktivitetsforeninger som kunstforening, idrettsforening, øl/vinklubb, og mer!

Grip denne unike muligheten til å være en del av et lag som har betydelig samfunnsansvar og som er dedikert til å levere moderne IT-tjenester. Søk nå og bli med på å drive innovasjonen fremover i Norges Bank!

Kvalifikasjoner:

  • Bachelor innen IT eller tilsvarende
  • God kompetanse på Azure infrastruktur og tjenestehierarki med integrasjonskomponenter,
  • Kunnskap og erfaring med Databricks, Nettverkskomponenter, Storage, Key Vault, SQL, Data Factory m. flere
  • Erfaring med infrastruktur som kode ved bruk av Terraform.
  • Erfaring automatisering og schedulering med YAML via Azure DevOps / Github
  • Erfaring med IAM, policystyring og kontainerteknologi er en fordel
  • Verktøy for overvåkning og logging
  • God kjennskap til sikkerhet i skyen

About the employer

Norges Bank er landets sentralbank. Norges Bank skal fremme økonomisk stabilitet i landet og forvalte store verdier på vegne av fellesskapet. Banken har utøvende og rådgivende oppgaver i pengepolitikken og skal bidra til robuste og effektive betalingssystemer og finansmarkeder. Norges Bank forvalter egne valutareserver og Statens pensjonsfond utland (SPU) på vegne av staten. Forvaltingen av SPU skal gi høyest mulig avkastning innenfor rammene til mandatet. Norges Bank er et eget rettssubjekt og er eid av staten. Virksomheten er regulert i Sentralbankloven.

Our consultants

Axel Aasen

Rådgiver

Jonas Ripegutu
Rekrutteringsassistent