Er du vår nye eiendomssjef?

Er du vår nye eiendomssjef?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Eiendomssjef
Employer:
Aspelin Ramm Eiendom AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse
Vår eiendomssjef for Vulkanporteføljen går over i ny stilling, så nå søker vi hennes etterfølger. I denne spennende stillingen får du ansvaret for porteføljen av eiendommer på Vulkan-området, samt Hausmannsgate 16. Vi ser etter en god relasjonsbygger som elsker/trives godt med samarbeid og er opptatt av kundene sine. Du vil jobbe sammen med et positivt, engasjert og kompetent team hvor du som eiendomssjef vil ha personal- og resultatansvar. Stillingen vil rapportere til Direktør eiendom og marked. 

Arbeidsoppgaver:
  • Dine arbeidsområder vil være å ha det overordnede ansvaret for den daglige forvaltningen og drift av porteføljen. Dette inkluderer blant annet resultatansvar, budsjett- og rapporteringsansvarlig, og oppfølging av brukerprosesser og ombyggingsprosjekter.
  • Eiendomssjefen vil ha direkte personalansvar for to ansatte, ansvar for team på åtte ansatte og samarbeidspartnere.
  • Du vil lede utleie- og kontraktsforhandlinger i samarbeid med Konseptsjef og Direktør eiendom og marked, samt være leietakers hovedkontaktperson og ha ansvaret for KTI-arbeid (Kunde Tilfredshet Index).
  • Som eiendomssjef vil du også ha det overordnede ansvaret for markedsføring, web, sosiale medier, arrangementer, eventer og aktiviteter for Vulkanområdet.
  • Du vil jobbe tett sammen med konseptsjef, driftsteamet og prosjektavdelingen.
Kvalifikasjoner:
  • Høyere utdanning innen økonomi, juss eller markedsrett
  • Erfaring fra eiendom eller retail
  • God forretningsforståelse og kundeforståelse
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Personlige egenskaper:
  • Gode leder- og samarbeidsegenskaper
  • Du er tillitsvekkende og anses som en utpreget relasjonsbygger
  • Du er god på verdiskapende salg og kunderelasjoner
  • Du er strukturert og løsningsorientert i hektiske arbeidshverdager
  • Du er beslutningsdyktig og har god gjennomføringsevne
Søknadsfrist: Utløpt
Arbeidssted: Vulkan

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Kristian Lennertzen på tlf: 916 16 073, eller Rådgiver Research og Analyse Johanne Hammerlund på tlf: 952 11 720.

For å bli betraktet til stillingen må du søke via linken «Søk på stillingen».
 

About the employer

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra til en bærekraftig byutvikling. Vi utfører komplekse prosjekter hvor målet er å skape gode bymiljøer og attraktive byrom. Med god arkitektur, varige materialer og respekt for omgivelsene har vi realisert mange prisvinnende prosjekter, blant våre siste prosjekter; Pressens hus som blant annet fikk Oslo bys arkitekturpris i 2022 og Sommerro som mottok Cityprisen i 2023. Aspelin Ramm har tidligere vært sentral i utformingen av blant annet Vulkan og Tjuvholmen i Oslo, samt Union Brygge i Drammen.

Aspelin Ramm eier og drifter sin egen portefølje av eiendommer og er blant landets beste på kundeopplevd kvalitet.
For tiden arbeider vi med spennende prosjekter i Oslo sentrum, blant annet Landbrukskvartalet, Spektrum og Bakgårdsslottet i Parkveien. Vi har også gått tungt inn i Oslo Science City med et utviklingsprosjekt sammen med Blindern Studenterhjem og bygging av Campus Ullevål i partnerskap med NGI – Norges Geotekniske Institutt.
Utenfor Osloregionen er vi aktive i Gøteborg og Stockholm.

Our consultants

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse