Color Line ser etter en Release Manager som er prosessorientert og har en god smidig forståelse!

Color Line ser etter en Release Manager som er prosessorientert og har en god smidig forståelse!
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Release Manager
Employer:
COLOR LINE AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Christoffer Røstad

Rådgiver

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse
Color Line har de senere årene investert tungt i fornyelse av systemporteføljen, og er godt i gang med digitalisering av kundeopplevelsen og effektivisering av interne arbeidsoppgaver. Digitaliseringsarbeidet er fundamentert i en konsernstrategi som beskriver hvordan digitalisering skal gi Color Line konkurransefortrinn, blant annet gjennom bedre kundeopplevelser, økt mulighet for selvbetjening og økt lønnsomhet. Strategien beskriver også veien til en mer agil arbeidsmetodikk og kontinuerlig utvikling av arbeidsprosesser og kultur, som alle er grunnsteiner i forbedringsarbeidet.

I Color Line er det mange tverrfaglige initiativer på tvers av organisasjonen og spesielt innen IT. Color Line ser derfor etter en Release Manager som vil være sentral i operasjonalisering av disse initiativene. Denne rollen vil jobbe på tvers av og tett sammen med hele IT-organisasjonen. Som Release Manager vil du ha en viktig koordineringsrolle og legge til rette for smidige releaser på tvers av flere team og avdelinger.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Lede, planlegge og koordinere gjennomføringen av releaser
  • Tilrettelegge for og drive frem smidige releaser i IT-organisasjonen
  • Koordinere med utviklings-, test- og driftsressurser for å planlegge leveranser
  • Eier av testmiljøer og ansvarlig for forvaltning av disse (data, versjonshåndtering etc.)
  • Sentral rolle i Color Lines planlagte digitale transformasjon, som blant annet inkluderer en ambisiøs “skyreise”
  • Identifisere flaskehalser og muligheter for optimalisering i leveranseløp og miljøer
  • Samarbeid og koordinering med driftspartnere
Vi ser etter deg som har:
  • Relevant høyere utdannelse
  • Erfaring med Release Management, inkludert kompetanse om best-practice innen fagområdet
  • Erfaring med test-aktiviteter er en bonus
  • God kjennskap til ITIL-metodikken
  • Erfaring med prosjekt- og prosessledelse
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonevner på norsk og engelsk
Er dette deg?
Du er engasjert, initiativrik og flink til å skape resultater sammen med andre. Du bidrar aktivt til utvikling av selskapet og dine kollegaer. Du er god på koordinering, strukturert,  og løsningsorientert. Vi tror det er viktig at du trives både med selvstendig arbeid og samarbeid med andre. I tillegg tror vi du har en lidenskap for å levere løsninger med høy kvalitet og kontinuerlig forbedre prosessene du deltar i.

Vi tilbyr:
Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende arbeidsmiljø der du vil få utfordrende og varierte oppgaver. Du får utvikle deg både faglig og personlig sammen med kollegaer du trives med og som har samme målsetninger som deg. Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger.

Dersom du synes dette virket interessant eller har spørsmål, er du velkommen til å kontakte rådgiver i Capus, Christoffer Røstad, på +47 932 66 003 eller christoffer.rostad@capus.no.
 

About the employer

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling. Selskapet har en ambisjon om nullutslipp innen 2050 og har 18 bærekraftsprosjekter gående.

I Color Line er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss – Bygger tillit – Bryter vei», og våre ansatte er vår viktigste ressurs.

Our consultants

Christoffer Røstad

Rådgiver

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse