Er du en erfaren leder med god forretningsforståelse og interesse for teknologisk utvikling?

Er du en erfaren leder med god forretningsforståelse og interesse for teknologisk utvikling?
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Avdelingsleder Booking and Port
Employer:
COLOR LINE AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse

Color Line har de senere årene investert tungt i fornyelse av systemporteføljen, og er godt i gang med digitalisering av kundeopplevelsen og effektivisering av interne arbeidsoppgaver. Digitaliseringsarbeidet er fundamentert i en konsernstrategi som beskriver hvordan digitalisering skal gi Color Line konkurransefortrinn, blant annet gjennom bedre kundeopplevelser, økt mulighet for selvbetjening og økt lønnsomhet. Strategien beskriver også veien til en mer agil arbeidsmetodikk og kontinuerlig utvikling av arbeidsprosesser og kultur, som alle er grunnsteiner i forbedringsarbeidet. 

Til å lede avdelingen som har ansvaret for selskapets booking- og innsjekksløsninger, søker vi etter en avdelingsleder som får ansvar for å videreutvikle løsningene og bidra til utvikling og operasjonalisering av Color Line sin digitaliseringsstrategi. 

Du vil drive utvikling og forvaltning av systemene innenfor avdelingens ansvarsområde. Du skal bidra til utvikling av dine ansatte og bygge gode relasjoner med både interne samarbeidsparter og leverandører. Som leder for Booking & Port rapporterer du til CIO/konserndirektør IT og blir del av IT-ledergruppen.  

Sentrale arbeidsoppgaver: 

  • Lede tverrfaglige produktteam bestående av dine ansatte, andre Color Line-kollegaer og  internasjonale leverandørteam 

  • Strategiarbeid i IT-ledergruppen  

  • Være en pådriver for bedre utnyttelse av teknologi og kontinuerlig forbedring av prosesser internt og med eksterne partnere 

  • Sentral rolle i Color Lines planlagte digitale transformasjon, som blant annet vil inkludere en ambisiøs “skyreise” og omfattende applikasjonsmodernisering 

  • Koordinere og bidra til prioritering av utviklings-, forbedrings- og endringsønsker for porteføljen i Booking & Port 

  • Bidra til utvikling og implementering av IT Service Management 

  • Forvalte backlog og roadmap i tett dialog med systemeiere  
     

Vi ser etter deg som har: 

  • Relevant bachelor-/mastergrad innen teknologi/digitalisering/ledelse   

  • Erfaring med personalledelse og administrative oppgaver, f.eks. innen økonomi 

  • Erfaring med strategisk ledelse og endringsledelse 

  • Erfaring med både tradisjonelt driftede systemer og SaaS-løsninger  

  • Sterk forståelse for samspillet mellom organisasjon, forretnings- og arbeidsprosesser, systemer og teknologi  

  • God arkitektur- og forretningsforståelse, samt evne til å oversette forretningsmessige utfordringer og behov til tekniske løsninger   

  • Erfaring med agil arbeidsmetodikk og/eller rammeverk  

  • Svært gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk 
     

Er dette deg? 

Som person er du resultatorientert, initiativrik og flink til å skape resultater sammen med andre. Du har en positiv, engasjerende og løsningsorientert holdning. I tillegg har du kapasitet og struktur til å holde kontroll på flere parallelle aktiviteter og samtidig bidra aktivt til utvikling av både selskapet og kolleger. 
 

Vi tilbyr: 

Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende arbeidsmiljø der du vil få utfordrende og varierte oppgaver. Du får utvikle deg både faglig og personlig sammen med kollegaer du trives med og som har samme målsetninger som deg. Vi tilbyr selvsagt også konkurransedyktig lønn og gode personalordninger.  
 
Dersom du synes dette virket interessant eller har spørsmål, er du velkommen til å kontakte partner i Capus, Jonas Rambæk, på +47 932 42 133 eller jonas.rambaek@capus.no eller rådgiver Research og Analyse i Capus, Maria Caroline Skrede på +47 411 08 218 eller maria.skrede@capus.no.  

About the employer

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling. Vi har en ambisjon om nullutslipp innen 2050 og har 18 bærekraftsprosjekter gående.

I Color Line er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss – Bygger tillit – Bryter vei», og våre ansatte er vår viktigste ressurs.

Our consultants

Jonas Rambæk

Partner

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse