Er du Gjensidiges nye lederstjerne? Vi søker resultatorientert leder for Broker Commercial!

Er du Gjensidiges nye lederstjerne? Vi søker resultatorientert leder for Broker Commercial!
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Leder salg Broker Commercial
Employer:
Gjensidige Forsikring ASA
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver

Anita Gundersen

Head of Commercial and Broker Market

Motiveres du av resultater, er genuint opptatt av menneskene rundt deg og flink til å bygge og ivareta relasjoner? Vi søker etter en erfaren og engasjert leder for salg i Broker Commercial Norge!

Broker Commercial tilhører Divisjon Commercial og har i dag hovedtyngden av Norges største bedrifter og offentlige virksomheter på kundelisten. I tillegg har avdelingen ansvar for alle kunder som betjenes via forsikringsmeglere. Som leder for salgsavdelingen i Broker Commercial Norge vil du inngå i ledergruppen i Broker Commercial. Du vil ha stort ansvar og være en del av et erfarent og dyktig lederteam som samlet har ansvar for storkunde og meglermarkedet på tvers av Danmark og Norge. 


Stort forretnings- og lederansvar 

Du vil ha ansvaret for- og lede avdelingen, utarbeide planer og mål, og nå målene sammen med en rekke dyktige og erfarne kollegaer på tvers av organisasjonen. Vi har i dag en solid posisjon og et godt samarbeid med meglermarkedet. I stillingen er det viktig å ha fokus på videreutvikling av dette samarbeidet og relasjonene slik at vi ytterligere styrker vår tilstedeværelse og posisjon i meglermarkedet og hos kundene.  

Som leder for avdelingen vil du blant annet ha ansvar for: 

  • Salgsledelse, motivasjon og utvikling av Key Account Managers  

  • Kunde- og megler-relasjoner 

  • Bidra til utarbeidelse av salgsmål og strategi samt leveranse på dette  

  • Løpende utvikling og optimering av salgsprosesser, segment- og produktinitiativer, samarbeid med kollegaer, bidrag på tvers av avdelingen, m.m. 

  • Samarbeid med øvrige avdelinger  

  • Porteføljeoppfølging og utvikling, inkl. lønnsomhet 

Du bør ha sans for salg og relasjoner og gjennom din kompetanse og nærværende ledelse vil du optimere og utvikle avdelingen, samt drive en effektiv avdeling til glede for medarbeiderne så vel som for våre kunder. 

Som leder for salg Broker Commercial vil du få en spennende og utfordrende jobb. Du vil rapportere til leder for Broker Commercial.   


Hvem ser vi etter?

Du er kjent for din gjennomføringsevne og gjennomslagskraft. Du har ambisjoner og driv og har evnen til å tenke innovativt og strategisk innen salg. Samtidig har du erfaringen som skal til for å støtte og utvikle dine kollegaer på et høyt nivå. I tillegg er du god på kommunikasjon og til å skape entusiasme, noe som gjør at både kollegaer og kunder trives med å jobbe sammen med deg.  
 

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Høyere relevant utdanning innen forsikring, økonomi, salg e.l. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

  • Har konkret erfaring med salg og salgsledelse innen næringslivssegmentet, gjerne med solid erfaring fra meglermarkedet  


Personlige egenskaper 

  • Du tar ansvar for- og drives av resultater  

  • Relasjonsbygger med gode samarbeidsevner internt og eksternt 

  • Analytisk legning og evnen til å omsette utviklingsplaner til handling 

  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig 

  • Strukturert, metodisk og med høy gjennomføringskraft 

  • En dyktig salgs- og personalleder som ønsker og evner å utvikle dine medarbeidere samt skape og bidra til et godt arbeidsmiljø  

Vi leter etter deg som har gode lederegenskaper, fagkompetanse og ønsker å levere resultater gjennom andre. Har du i tillegg god kjennskap til forsikringsmeglere og relasjon til disse så vil det være en fordel. 


Gode grunner til å jobbe i Gjensidige 

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med – og helst i forkant av – de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss.  

Hos Gjensidige legger vi vekt på gode utviklings- og karrieremuligheter. Du blir en del av Commercial-divisjonene i en agil, dynamisk og kompetent virksomhet med ambisiøse mål om å skape gode kundeopplevelser og derved øke kundetilfredsheten, omsetning og lønnsomhet. Det bidrar til å gi deg spennende utfordringer og mulighet til å prege din egen hverdag og utvikling.  

Vi har stort fokus på det kollegiale og jobber tett sammen med våre kollegaer. Vi hjelper hverandre så hverdagen oppleves givende og fleksibel, f.eks. i forhold hjemmekontor – så lenge oppgavene og teamets leveranser tillater det.  

Vi holder til i flotte kontorlokaler (Huset vårt) sentralt i Oslo sentrum. Her finner du treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, i tillegg til bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper. 

Du vil også få flere goder, som blant annet spesielt god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring, personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning og sommertid – i tillegg til fleksibel arbeidstid. 
 

Virker dette interessant?

Vi vurderer kandidater fortløpende. Send inn en CV og søknad for å melde interesse!

Ønsker du ytterligere opplysninger kan du kontakte Direktør Broker Commercial, Anita Gundersen på +47 901 29 964 for å høre mer om jobben, eller vår rekrutteringspartner Capus v/ Sondre Urbye Kjelsrud på +47 986 52 622.

Vi ser frem til at høre fra deg. 

About the employer

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mer helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Our consultants

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver

Anita Gundersen
Head of Commercial and Broker Market