Markedsledende internasjonalt konsern søker Group Financial Controller

Markedsledende internasjonalt konsern søker Group Financial Controller
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Group Financial Controller
Employer:
Norva24 Holding AS
Place:
Oslo
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner
Norva24, et ledende konsern innen vedlikehold av underjordisk infrastruktur, søker etter en Group Financial Controller for å styrke deres dynamiske finansteam. Sammen med fire dedikerte ansatte, samt et større internasjonalt team vil du spille en nøkkelrolle i organisasjonen.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være rettet mot konsernets måned/kvartal/årsrapportering og du vil få ansvar for House of Control for konsernet. Du vil også bli involvert i/eksponert for ulike prosjekter og prosesser. Stillingen vil jobbe med finansiell ledelsesrapportering og medvirke i Norva24s eksterne finansielle rapportering, og bidra med utarbeidelse av rammerverk for finansiell rapportering i konsernet. Man vil bidra i budsjett- og startegiprosess og vil være en finansiell støttespiller for datterselskap ved behov, og støtte sentral ledelse gjennom utarbeidelse av ad-hoc analyser.

Vi ser etter en selvstendig og ambisiøs kandidat som ikke bare møter utfordringer, men aktivt søker dem. En person som våger å sette høye krav, jobber målrettet og trives i en rolle med betydelig påvirkningskraft. Hos Norva24 får du muligheten til å forme strategiske beslutninger og bidra direkte til selskapets vekst. Stillingen vil rapportere til Group Accounting Manager. 

Kvalifikasjoner
  • Bachelor- eller mastergrad innen økonomi og administrasjon, eller tilsvarende
  • Minimum 2 års relevant erfaring med konsolidering og/eller konsernrapportering
  • Interesse for å lære nye system/systemforståelse (Cognos, House of Control)
  • Erfaring med finansiell rapportering (gjerne kompetanse på IFRS, men ikke et krav) og bruk av Office-verktøy
  • Utmerket muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Personlig egnethet vil bli vektlagt i vurderingen av kandidater.

Norva24 kan tilby konkurransedyktige betingelser. Man vil bli en del av et internasjonalt nettverk som gir ansatte muligheten til å samarbeide på tvers av grenser og kulturer. Samtidig har Norva24 en sterk lokal tilstedeværelse med landorganisasjoner lokalisert i Stockholm, København og Berlin som gjør at man kan påvirke og se resultatene av ditt arbeid direkte. Hovedkontoret holder til sentralt i Oslo, med fleksibilitet til å jobbe fra hjemmekontor. 

About the employer

Norva24 leverer spyletjenester, tømmetjenester, rørtjenester, håndtering av farlig avfall og industritjenester. De kontrollerer, vedlikeholder, og rydder opp.

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag markedsledende i Norden, med lokasjoner både i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og har en ambisiøs vekst- og oppkjøpsplan, både i eksisterende og nye markeder. Selskapet er notert på NASDAQ i Stockholm.

Our consultants

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner