Vil du være med på moderniseringen av H-fasader? Vi søker IT-sjef!

Vil du være med på moderniseringen av H-fasader? Vi søker IT-sjef!
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
IT-sjef
Employer:
H-FASADER AS
Place:
Sellebakk
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse

H-fasader AS ble etablert i 1989 og er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader. H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, og flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge, blant annet i Bergen, Trondheim og Oslo. Vi er del av den Ålesund-baserte Flakk Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet med lang levetid. 

Flakk Gruppen er nå i en stor moderniseringsprosess der det blir et mer desentralisert fokus på digitalisering innen de enkelte selskapene i gruppen. Teknologi vil få en mer sentral rolle i alle forretningsprosessene hos oss, og vi ønsker å bli ledende innen digitalisering i vår bransje. 

Til en nyopprettet stilling søker vi nå etter en dyktig IT-sjef som vil få en sentral rolle i å utnytte teknologi for å oppnå forretningsmessige mål. Som vår nye IT-sjef vil du ha det overordnede ansvaret for å utforme og implementere IT-strategien sammen med forretningen og våre teknologipartnere. 

Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse og kan arbeide strategisk. Som IT-sjef er du ansvarlig for å identifisere og etablere samarbeid med strategiske IT-partnere, samt identifisere og prioritere teknologiske initiativ som støtter våre målsettinger. Det er viktig at du kommuniserer effektivt og godt med alle deler av organisasjonen, og evner å engasjere og skape enighet og engasjement for endringer. 

 

Arbeidsoppgaver: 

  • Overordnet ansvar for utforming og implementering av IT-strategien 
  • Ansvar for å modernisere H-fasader ved å sørge for at vi er best i bransjen når det kommer til å digitalisere og effektivisere ved bruk av IT- og OT-løsninger 
  • Samarbeide med Flakk Gruppen for å utnytte synergier på tvers av gruppen 
  • Identifisere og inngå avtaler med egnede leverandører 
  • Lede og forbedre produksjonslinjen ved å identifisere og implementere teknologiske løsninger som øker effektiviseringen 
  • Kartlegge prosesser og rutiner på H-fasaders ulike lokasjoner og deretter etablere beste praksis 
  • Sikre at teknologiske løsninger er i samsvar med målene og behovene til H-fasader 
     

Vi ser etter deg som: 

  • Har høyere utdannelse innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning 
  • Har erfaring med endringsledelse og IT-ledelse, gjerne fra produksjonsmiljøer eller ingeniørselskaper  
  • Har god forretningsforståelse og strategisk teft 
  • Har erfaring med IT-anskaffelser, gjerne også vellykkede prosesser for outsourcing 
  • Har god forståelse for hvordan informasjonsteknologi og operasjonell teknologi kan anvendes for å utvikle og effektivisere virksomheter 
  • ​​​​​​​Kan vise til gode kommunikasjonsevner og evne til å få med seg folk  

Vi tilbyr: 

  • Spennende stilling med utviklingsmuligheter i et stort og solid selskap  
  • Fastlønn, reise- og diettordning, firmabil, PC og telefon 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • Du blir en del av et sosialt og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse 

About the employer

H-fasader AS ble etablert i 1989 (tidligere H-produkter), men har røtter innen byggevarer og glass tilbake til 50- og 60-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiumsfasader. Selskapet produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvinduer samt dører i PVC.

H-fasader er organisert i flere virksomheter med produksjon i Ålesund, Fredrikstad, Holmestrand og Litauen, samt prosjekt- og montasjeavdelinger i Oslo, Bergen og Trondheim. Bedriften er en del av Flakk-Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på.

H-fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kroner med solide resultater og en klar og ambisiøs vekststrategi. H-fasader AS er morselskapet i gruppen, hvor en liten ledelse er lokalisert ved virksomhetene i Fredrikstad og Ålesund.

Our consultants

Jonas Rambæk

Partner

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse