Boots ser etter en ny Business Solutions Manager Wholesaler!

Boots ser etter en ny Business Solutions Manager Wholesaler!
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Business Solutions Manager Wholesaler
Employer:
Alliance Healthcare Norge
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Christoffer Røstad

Rådgiver
Vi i Alliance Healthcare skal styrke vår posisjon som ledende distributør i bransjen, gjennom automatisering og effektivisering av våre forretningsprosesser. For at vi skal lykkes med denne satsningen søker vi nå en erfaren prosjektleder med inngående kjennskap til ERP- og WMS-systemer og virksomhetsområdene som er knyttet til disse verktøyene.

De neste årene skal vårt distribusjonssenter gjennom en betydelig transformasjon gjennom særlig to større prosjekter. For å øke effektiviteten og ytterligere forbedre leveransekvalitet i alle våre arbeidsstrømmer vil vi utvikle og bygge et nytt distribusjonssenter sør for Oslo. Gjennom høy grad av automasjon vil dette sikre vår konkurransekraft. Samtidig skal vi også implementere nye kjernesystemer for distribusjonssenteret.

I disse større prosjektene kommer du til å spille en ledende rolle. Din hovedoppgave vil være å lede, drive og koordinere systemutvikling slik at de forretningsmessige behov ivaretas. Du vil også være den som sikrer endringsleveranser. Vi ønsker å bli utfordret på eksisterende prosesser og teknologi, og få med deg som ønsker å utvikle morgendagens løsninger for vårt distribusjonssenter.

Du vil samarbeide med et team av dyktige og dedikerte fagpersoner fra ulike avdelinger, og må sikre vellykket planlegging, testing, implementering og oppfølging av nye systemer som et ledd i vår forretningsutvikling.
Rollen skal støtte vår norske forretningsstrategi ved å sikre at nye og eksisterende systemer og applikasjoner er egnet til formålet og støtter virksomhetens vekst og konkurranseevne. Stillingen er utfordrende og blir svært delaktig i implementering av nye systemer de neste årene.

Stillingen er organisert i Business Solutions Management avdelingen under IT og rapporterer til Head of Business Solutions

Ansvarsområder:
  • Definere klare mål for prosjektene, utvikle detaljerte planer og følge opp prosjektfremdrift
  • Sikre at forretningsprosesser er godt definerte, hvilken betydning det har for teknisk utvikling og definere nødvendige utviklingsbehov
  • Forstå systemegenskaper og adferd, og matche dem med forretningskrav
  • Sikre styring av prosjektressurser, og kostnadseffektiv gjennomføring av prosjekt innenfor budsjett og til avtalt kvalitet
  • Fremtidig forvaltning av løsning og endringsledelse
  • Bygge, motivere og veilede et effektivt team, og fremme en kultur for samarbeid og innovasjon
Kvalifikasjonskrav:
  • Relevant utdanning på bachelornivå
  • Lengre erfaring fra prosjektledelse innenfor IT og/eller logistikk
  • Gjerne erfaring fra prosjektledelse av innføring av nye WMS og ERP systemer
  • Positivt med erfaring med prosjektledelsesmetodikker som Agile, Scrum eller PRINCE2
  • Flytende i engelsk og norsk
Personlige egenskaper:
  • Du er nysgjerrig
  • Du er selvgående, strukturert, og liker å jobbe og ta tak i ting på egenhånd
  • Du kommuniserer og samarbeider godt på tvers mellom team
  • Du har sterk teknisk forståelse
  • Du har sterk forretningsforståelse og kundesentrisk fokus
Hvis du ikke kjenner deg igjen i alt, vil vi likevel høre fra deg. I denne rollen er det viktig med faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr:
  • Muligheten til å lede viktige prosjekter i en spennende bransje
  • Internasjonalt samarbeid og kompetanseutvikling i verdens største selskap i sin bransje
  • Inngå i et dynamisk og proaktivt miljø med ambisiøse og hyggelige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Personalrabatt i våre apotek
  • Nye og moderne hovedkontor i Økern Portal rett i nærheten av T-bane, buss, restauranter, samt hyggelige lokaler hos vårt distribusjonssenter på Langhus
  • Hybridløsning med mulighet for hjemmekontor
Søknader blir behandlet fortløpende.
For spørsmål om stillingen kan Head of Business Solutions, Marianne Bergene, kontaktes på 99024334, Marianne.Bergene@alliance-healthcare.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Oppstart etter nærmere avtale.


OM CENCORA
Cencora er et ledende, globalt selskap innen farmasøytiske tjenester. Vårt fokus er å forbedre livene til mennesker og dyr over hele verden. Vi samarbeider med farmasøytiske innovatører på tvers av verdikjeden for å lette og optimalisere markedstilgangen til legemiddelbehandling. Vi sørger for sikker og pålitelig leveranse av legemidler, helseprodukter og løsninger. Selskapet har 46 000+ ansatte globalt, som alle bidrar til selskapets formål: Vi står sammen om vårt ansvar for å skape en sunnere fremtid. Cencora er rangert som nr. 11 på Fortune 500 og nr. 24 på Global Fortune 500 med mer enn 200 milliarder USD i årlig omsetning. Les mer om selskapet på www.cencora.com Vi jobber for å skape en sterk kultur i selskapet der mangfold og inkludering er sentralt i alt vi gjør. Ved å fremme samarbeid og innovasjon får vi inspirasjon til å hjelpe mennesker over hele verden til å få bedret helse og livskvalitet. I vårt selskap skal medarbeiderne ha like muligheter for utvikling og involvering, uansett bakgrunn. Hos oss skal alle føle seg respektert, verdsatt og inspirert til å drive selskapet vårt fremover.
 

About the employer

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS eier og driver over 150 Boots Apotek i Norge. Vi har kjedekontor på Økern i Oslo og grossisten Alliance Healthcare Norge AS, med administrasjon og lager på Langhus og lager i Tromsø. Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008.

Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere bestselgende merkevarer for eksempel No7, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots Apotek i Norge. Boots Apotek/Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge AS er en del av det internasjonale selskapet Cencora

Our consultants

Christoffer Røstad

Rådgiver

Jonas Rambæk

Partner