Er du analytisk og forretningsorientert? NFM Group søker nå Head of Business Controlling

Er du analytisk og forretningsorientert? NFM Group søker nå Head of Business Controlling
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Head of Business Controlling
Employer:
NFM GROUP AS
Place:
SKI
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Ramajana Knudsen

Sourcing Manager

Johannes Westersø

Partner
Head of Business Controlling

Til å bidra i dette endringsarbeidet søker vi en ny og engasjert Head of Business Controlling. I stillingen vil du ha ansvar for at NFM Group får tilgang på solide analyser og beslutningsstøtte, samt drive igjennom effektive og moderne økonomiprosesser. For ditt team skal du sørge for gode rapporterings- og budsjetteringsprosesser, i tillegg til å videreutvikle teamets analytiske og forretningsorienterte arbeidsmetodikk.

Rollen vil være en viktig bidragsyter med kompetanse- og erfaringsdeling i finansteamet for å sikre at felles mål og leveranser oppnås. Denne sentrale rollen rapporterer direkte til CFO i NFM Group AS.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • ha ansvar for løpende rapportering og analyser for NFM Group
  • utarbeide analyser og faktabasert beslutningsstøtte av høy kvalitet
  • drive budsjett- og prognoseprosesser, herunder sørge for månedlig rullerende forecasting
  • lede og utvikle medarbeidere i avdelingen og ha personalansvar for to Business Controllere
  • utarbeide ledelsesrapporter, analyser og diverse beslutningsgrunnlag både for den norske ledelsen og videre opp til konsern
  • lede og drive forbedrings- og endringsprosjekter for å sikre en effektiv og fremtidsrettet finansfunksjon
  • være en sparringspartner og høyre hånd for CFO i NFM Group AS
  • ad hoc-rapportering, analyser og prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
  • høyere økonomisk utdannelse på mastergradsnivå
  • minimum 5 års erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller annen relevant erfaring
  • kompetanse innen relevante analyseverktøy som Power BI eller lignende er en fordel
  • solide ferdigheter i Excel og Office-pakken generelt
  • flytende i norsk, og god kompetanse i engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som har god forretningsforståelse med evne og interesse til å forstå hva som skaper forretningsverdi. Du er analytisk sterk med en holistisk tilnærming, og forstår raskt avhengigheter og påvirkninger på tvers av forretningsenhetene. Som person er du selvstendig og uredd, du bygger raskt relasjoner internt i selskapet og tør å stille spørsmål og utfordre. Andre vil beskrive deg som en person som tar initiativ og er proaktiv i ditt arbeid. Samtidig er du rasjonell med en profesjonell skepsis i tilnærmingen til det som presenteres. Samarbeid er noe du trives godt med, og du er opptatt av å nå fastsatte mål sammen med andre. Har du i tillegg fokus på kvalitet i arbeidet ditt og evner å levere arbeidet på en effektiv måte, da har du mange av egenskapene som skal til for å lykkes i rollen hos oss.


Vi tilbyr:

Vi tilbyr utfordrende oppgaver, gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet selskap. Du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø som legger vekt på omtanke, samarbeid og utvikling.

Arbeidssted for stillingen vil være ved NFM Group sitt hovedkontor i Ski.
Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.

Dersom du har spørsmål eller er nysgjerrig på rollen, er du velkommen til å kontakte Johannes Westersø eller Ramajana Knudsen i Capus. Vi setter gjerne opp en prat på video, eller tar en kaffeprat med deg. Vi ser frem til å høre fra deg! 


 

About the employer

NFM, et norsk selskap, har siden 1996 vært en ledende designer og produsent av beskyttelsesutstyr som gjør det mulig for brukere å operere ved full kapasitet under kampforhold samtidig som de forblir beskyttet. Våre produkter er basert på den skandinaviske håndverkstradisjonen og er designet med brukeren i sentrum av vårt fokus. Med over 1000 ansatte er NFM Group dedikert til å tilby innovative og helhetlige beskyttelsesløsninger for de som beskytter oss

Our consultants

Ramajana Knudsen

Sourcing Manager

Johannes Westersø

Partner