Er du Interfrukt SA sin nye administrerende direktør?

Er du Interfrukt SA sin nye administrerende direktør?
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Administrerende Direktør
Employer:
INTERFRUKT SA
Place:
LANGHUS
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Kristian Lennertzen

Partner

Maria Kivle

Rådgiver Research & Analyse
Interfrukt SA er et samvirkeforetak eid av sine kunder. Vi er en ledende aktør innen import og distribusjon av frukt og grønnsaker, med et sterkt fokus på å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Interfrukt SA søker nå en engasjert og dyktig leder til å ta på seg rollen som administrerende direktør. Som en ledende aktør, tilbyr vi en spennende mulighet til å lede et velrenommert selskap med sterke kunde- og leverandørrelasjoner og dedikerte medarbeidere.

Ansvarsområder:
Som administrerende direktør i Interfrukt har du det overordnede ansvaret for å lede selskapet, sikre effektiv drift, og bidra til at våre strategiske mål nås. Dine hovedansvarsområder inkluderer, men er ikke begrenset til:
  • Strategisk ledelse: Utvikle og implementere selskapets strategi i tråd med våre verdier og målsetninger. Identifisering og utvikling av forbedringsområder i selskapet.
  • Operasjonell drift: Sikre effektiv drift av alle forretningsområder, innkjøp, logistikk, salg og lagerdrift.
  • Økonomi og rapportering: Overordnet ansvar for økonomien, samt sikre lønnsom vekst. Ansvarlig for rapportering og fremleggelse av økonomi og strategi til styret, samt møte krav til bærekrafts rapportering.
  • Ledelse av ansatte: Skape og opprettholde en engasjerende og motiverende arbeidskultur, og lede og utvikle svært faglig kompetente og engasjerte medarbeidere.
  • Ekstern kommunikasjon: Være selskapets ansikt utad og etablere og opprettholde gode relasjoner med våre kunder, leverandører, og øvrige samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner:
  • Høyere utdannelse, relevant erfaring kan kompensere for dette
  • Relevant erfaring fra ledelse og drift av lignende type grossist, varehandel- eller logistikkvirksomhet, og kan vise til gode resultater
  • Bred kommersiell erfaring med kunder og leverandører
  • Solide lederegenskaper og evnen til å inspirere og motivere dine ansatte
  • God forståelse for økonomi og finansiell styring
  • Relevant erfaring med ledelse av digital transformasjon
  • Åpen person med gode kommunikasjonsferdigheter
  • Gjerne erfaring med å rapportere til et styre

Personlige egenskaper:
Vi ser etter en dynamisk og resultatorientert leder som evner å videreføre den solide virksomheten Interfrukt SA er i dag. Du må være kommersielt orientert med en solid forretningsforståelse. Du er handlekraftig og har en lidenskap for å oppnå resultater. Du har en vilje til å lære og tilpasse deg en allerede godt etablert virksomhet, samt god gjennomføringsevne.

Hos oss får du:
  • Attraktive vilkår: Konkurransedyktig lønn etter avtale
  • Et hyggelig arbeidsmiljø: Vi tilbyr en inkluderende og hyggelig arbeidskultur med tydelig satsing på våre gode verdier, og en flat struktur
  • Vekstmuligheter: Du får utfordrende arbeidsoppgaver og muligheten til å bidra til å forme selskapets fremtid

Arbeidssted: Langhus, Viken
Søknadsfrist: Utløpt

For ytterligere informasjon vedrørende stillingen, ta kontakt med Capus ved:
Kristian Lennertzen, 91 61 60 73 / kristian.lennertzen@capus.no
Maria Kivle, 95 04 98 36 / maria.kivle@capus.no

About the employer

Interfrukt SA er en ledende importør av frukt- og grønt i Norge eid av 32 grossister. Selskapet importerer fersk frukt, grønnsaker og poteter fra hele verden, har 25 fast ansatte og omsatte i 2023 for over 900 millioner kroner. Interfrukt sin suksess er basert på høy varekunnskap og gode logistikkløsninger i tett samarbeid med våre kunder. Selskapet er lokalisert i moderne og tidsriktige lokaler på Langhus i sammen med noen av våre kunder.

Our consultants

Kristian Lennertzen

Partner

Maria Kivle

Rådgiver Research & Analyse