Alloc AS

Vi er Norges ledende produsent av laminatgulv og produserer også veggplater for kjøkken og bad. Alloc AS har et mål om å redusere vår påvirkning på miljøet og utvikle firma på en bærekraftig måte. Vil du bli med på reisen?

Lær litt mer om oss!

Alloc AS er Norges ledende produsent av laminatgulv. I tillegg produserer selskapet veggplater for kjøkken og bad. Vi er ca. 220 ansatte og har en omsetning på ca. 1,1 mrd. NOK. Hovedkontoret og fabrikken ligger i Lyngdal, og er en del av Beaulieu International Group, som har hovedsete i Belgia.

Vi har eget salgsapparat i Norden, som er ansvarlig for salg av egne produkter og enkelte produkter fra konsernet. Produktene markedsføres under merkenavnet BerryAlloc. Alloc AS satser på ytterligere vekst i Norden og i resten av verden. Målet er å doble kapasiteten i fabrikken og investere i fremtidsrettet teknologi, med fokus på bærekraft, produktutvikling og effektive prosesser. I perioden 2022-24 skal det investeres i ny bygningsmasse og nytt produksjonsutstyr. Vi har en visjon om å begeistre kunden.

Spørsmål? Ta kontakt med en av våre rådgivere i Capus.

Jan Kaare Dynestøl

Daglig leder - Capus Financials

Karoline Holø

Seniorrådgiver