Paul Konow

Paul Konow

Partner
+47 400 21 407
paul.konow@capus.no

Paul har erfaring med rekruttering og utleie av økonomikonsulenter siden 2013.  Paul sin bakgrunn innen regnskap og revisjon har gitt han godt grunnlag for å finne de rette personene til sine kunder og deres forespørsel.

Paul har opparbeidet seg et stort nettverk av kandidater innen alle områder innen økonomi og har erfaring på å levere innen alle nivåer. Oppdragene har som regel lang varighet og det kan være behov i forbindelse med prosjekter som for eksempel implementering eller oppgradering av ERP-systemer, etablering av nye områder for bedriften, engasjementer ved permisjon og sykdom og interimroller i påvente av ny fast ansatt hos selskapet.

Paul har god erfaring med stillinger som controller, business controller, financial controller, prosjektcontroller, prosjektstyrer, prosjektleder, regnskapskonsulent, regnskapssjef, økonomisjef, CFO, lønnskonsulent, regnskapsansvarlig, cost controller, regnskapsmedarbeider, innkjøper, supply chain management, demand supply, autorisert regnskapsfører, AML -konsulent, analytiker, Business Intelligence, procurement og annen administrasjonsoppgaver.

Listen over kjente oppdrag er ikke uttømmende og med mange år innen bransjen gjør at Paul stiller godt rustet til å støtte og levere på de fleste forespørsler. Vi leverer både til det private og offentlige markedet.

For å levere best mulig holder han seg oppdatert på dagens marked ved at han driver kontinuerlig med kartlegging og samtaler med potensielle konsulenter for å kunne alltid levere raskt de beste kandidatene.

ARBEIDSERFARING

2020 – d.d.    Senirorrådgiver – Capus Financials AS

2016 – 2020   Senior Advisor– Dfind Norge AS

2013 – 2016  Advisor – Dfind Norge AS

2009 – 2013  Manager – Merisma Accounting AS

2007 – 2009   Revisormedarbeider – SLM Revisjon AS

2004 – 2007   Revisormedarbeider – Revisjonsselskapet J. Bruserud & Co AS

UTDANNING

2001 – 2004  Revisorstudiet – Handelshøyskolen BI

SERTIFISERINGER

Autorisert regnskapsfører

Registrert revisor

Aon (tidligere Cut-e):

  • Evne- og ferdighetstester
  • Personlighetstester
  • Motivasjons- og verditester

Våre konsulenter

Nathalie Backer Smulders

Partner

Erling Lampe

Partner