Bid Manager for Eplehuset!

Bid Manager for Eplehuset!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Bid Manager
Arbeidsgiver:
EPLEHUSET AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Til den rette kandidaten kan vi tilby et energisk og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi hverandres ulikheter og styrker, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet, både hos kunder og kollegaer. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi er opptatte av transparens og involvering, og våre ansatte har stor påvirkningskraft. Vi lytter til de gode ideene, og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Vi har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger i avdelingen, og Eplehuset har også en egen musikkfestival for sine ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av. Ellers kan vi tilby sentral beliggenhet i Oslo sentrum, og et fleksibelt og spennende arbeidsmiljø!

Eplehuset leter etter en ny Bid Manager til sitt team, som kan være med på å løfte kvaliteten i anbudsarbeidet. I denne rollen vil du jobbe strategisk mot markedet i forkant av anbudsprosesser, du vil være ansvarlig for utforming og leveranse i tilbudene og gjerne fungere som en relasjonsbygger ut mot eksisterende og potensielt nye rammeavtaler. Dette innebærer blant annet at du skal være delaktig i det tekniske, alt fra dokumenthåndtering og prosjektarbeid til og utforme -og skrive anbud. Du vil jobbe med store kunder og samarbeide med Apple om hvordan man tilrettelegger for det offentlige.

Vi tror du er en kommersielt anlagt person som trives med kundekontakt og har erfaring fra å levere anbud, både offentlig og privat. Du er vant til å forholde deg til krav innen dokumentasjon, strenge tidslinjer og potensielle kunder. Du har ellers gode skriftlige formidlingsevner på norsk og besitter god kunnskap innen IT. Også håper vi jo på at du har vunnet ett anbud eller to!

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92088686
 

Om arbeidsgiveren

Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker kundemøtene, og tror på langsiktige, åpne og lojale kundeforhold. Hos oss er kunden øverst i pyramiden, og hver dag jobber vi for å inspirere og begeistre både kunder og kollegaer. Samtidig har vi et sterkt fokus på kunnskapsdeling og miljøbevarende tiltak i vårt arbeid.

Våre konsulenter

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent